Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auta którymi nie lubicie driftować!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

To wiesz nomuken zalezy dla kogo!bo jak sie ktos na prawde interesuje driftem w GT4 to chce oglądac i wklejac filmiki , a jeszcze większa frajda jest jak filmik należy do kogoś z kims mozesz potem popisac i ocenic!!

Mysle ze wstawisz ten filmik bo słyszałem ze miałes przerwę w GT więc jestem ciekaw jak ci teraz idzie?

Komentarz

ja osobiscie nie lubie driftowac autami typu "MR" łeeeee, jak o tym pomysle to az mi gorzko w ustach

Komentarz

Redukcja i następnie kopanie po sprzęgle? Mów mi jeszcze bo mam dreszcze
        BTW. Omegą 2,5 V6 (170ps) też se poświrowałem ale blokada mostu robi swoje i nie było to co ma byc...nie było katastrofalnie, jedyna awaria, to mój kumpel, który musiał mi obślinic pas z nerwów(ja cie jeszcze dorwę Very Happy )

Komentarz

Ople to złomy mój tata miał kalibrę turbo po chipie miała 260km i naped 4wd haldex i średnio sie zbierała ok 6.5 do setki ale tego wogóle ni było czuć potem glowica poszła i ja sprzedaliśmy już nie kupie opla
          omega mv6 ocena 3/10 a ze sprzęgla to sie inaczej strzela
          ...::::::::::...

Komentarz

Aktualne usterki w Omedze brata...
            -pompa z Serva
            -ręczny
            -wycieki oleju(chyba miska)
            -światło stopu prawe
            -zamek po stronie pasażera
            -popychacze
            Ople dopiero od 1998 roku zaczeły byc lepsze jakościowo...do tamtego roku to rzeczywiście nie bardzo...ale za to silniki 8 zaworowe i diesle są niezniszczalne praktycznie.
            BTW...co to ma wspólnego z tym topiciem?Chesz pogadac na ten temat to załóz nowy :wink:

Komentarz

Moja Omega z 1994 roku nie ustannie sie psuje. Nie bede wymieniał, bo tego za dużo. Ale ma zmieniony silnik.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja nielubię driftować krótkimi capucino,beat i starymi np:merc 300sl z lat 50
                ...::::::::::...

Komentarz

A ja driftuje czym popadnie i staram sie nauczyc każdego autka po kolei . . . są jednak wyjątki . . . . . VECTRA
                  Tak jak powiedział Jeremy w Top Gear "Nie da się opisać tego jak daleko uciekł bym by nie prowadzić Vectry . . . . "

Pozdro

Komentarz

VW Garbus
                    Minolta
                    Corsa

Komentarz

No bo corsą się nie driftuje '-.-'

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Pracuję...
                      X