200 konny samochód średniakiem? No proszę, nie wiedziałem...jedna runda za pasażera na Lausiz Ringu szybko zmieniła by twoje zdanie...moje zmieniła w ułamku sekundy
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy Honda S2000 waszym zdaniem jest dobra do driftów?
Zwiń
X
-
No dobra jestem przegłosowany Golf jest szybszy w AT. . . .
Ja chciałem powiedzieć tylko że wolę auta MT ze względu na większą frajdę z jazdy. . . .
Np.tylko manualem da się zapiszczeć na biegu którymś automat tego nie zrobi ze względu na rodzaj sprzęgła. . . .
To nic złego ale jednak wole MT
Pozdrawiam i przepraszam za swoje wczesniejsze "mÄ…drosci" nie potwierdzone niczym. . .
Komentarz
-
Krótka odpowiedź do tematu: Honda S2000 jest dobra do driftu. A tak w ogóle to jestem posiadaczem renault 19 1.8 benz i pomimo napędu FF też się da nią fajnie driftować. Pomimo, że GT4 to świetny symulator to daleko jeszcze tej grze do rzeczywistego odwzorowania jazdy samochodem.
P.S. Może renia nie jeźdxi tak jak wozy Tanaki czy Nomukena to i tak można coś podziałać.
YO
-------------------------------------------------------------
Komentarz
-
Po kilku próbnych okrążonkach S2000 doszedłem do wniosku, że pojeżdżę tym autem dłużej. Co prawda wolę potwory o dużej ilości HP ale tą hondą będę jeździł co niedzielę do kościoła, driftem rzecz jasna. Fajne auto a i już seryjną da się bokiem jechać. Wkrótce dołączę film.
pozdro
-------------------------------------------------------------
Komentarz
Komentarz