no właśnie każdy robi co chce... no co prawda drift Spoonem S2000 RC to trudno nazwać driftem, ale to nieznaczy że to hańba tym driftować-ja tak dla zabawy driftowałem Mine's Skyline... i co ktoś mi powie że to hańba?
Hańba, na stos z tobą...nie no żarcik :wink: Jak miałbym na to patrzec to do driftu nadaje się tylko Nissan i to tylko Silvia S14, a drift innymi autami to już hipokryzja...
właściwie to wszystkie FR się do dryfu nadają... no ale jak to kyjgel powiedział, S14 wymiatają, chociaż S15 też nieźle sobie radzi
a najciekawszy jest drift takimi egzotykami, które żadko się zdarzają w driftowym świecie- ople omegi, stare muscle cars, i nowe merce-po TOTALNYM wyłączeniu wspomagaczy jazdy jakoś sobie radzą
Drift czy tam jak ,,poślizg'' samochodem Super Taikyu to jest po prostu głupota... Jak można driftować czy tam palić gumę autem które ma SLICKI !!
Moze mi ktos podac ustawienia samochodu na drifty są na necie ale malo precyzyjane mam 220 samochodów więc ustawienia moga byc na obojetnie jaki byle by miał tylny napęd
Komentarz