Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auto w którym zaczynaliscie drifting

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Auto w ktĂłrym zaczynaliscie drifting

Dla mnie auto którym zacząłem był z chelby cobra bez systemów. Było fajnie nawet i łątwo się nią driftowało jednak teraz zauważyłem, że bez systemów najlepsza lancia stratos rally car. Testowałem ją na grand canyon i wynik drift za driftem i nie dało się jej opanować.

Komentarz

Moja przygoda rozpoczęła się z hmmmm? Tokyo Show'em tak wiem próbowałem go zarzucać. Efekt całkiem spoko, ale od razu gdy go zarzuciłem prostował się (kiepsko ustawiony był). Potem na poważnie zacząłem drift HKS'em Obecnie jeżdżę Mazdą RX-7, 421 KM, 315 KM/H to był max. jaki osiągnąłem i jeszcze nie na maxa zrobiona. Oponki z przodu chyba N2, a z tyłu N1 czy jakoś tak (miałem tydzień przerwy od GT także już nie pamiętam).

Komentarz

Ja zaczynałem Hondą S2000. Bardzo dobre autko i dobrze się dla mnie prowadzi. Jak dla mnie to idealne autko dla początkujących. Pozdrawiam

Komentarz

Re: Auto w którym zaczynaliscie drifting

Honda S2000, Honda Civic EK z 95 albo 97 i w Maździe RX7 Dobre czasy kiedy się jeszcze na PS2 ciupało w GT4...
          A-Spec - 16lvl
          B-Spec - 4lvl (nie nabijam)

Komentarz

HKS Genky Hyper Silvia
            tym zaczynałem ale było ciężko więc przerzuciłem się na Nissana Silvie Q's i teraz mam z 10 samochodów przystosowanych do driftu
            Ostatnio edytowany przez Becku; 11.08.2016, 13:23.

Komentarz

Pracuję...
            X