Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auto w którym zaczynaliscie drifting

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Auto w którym zaczynaliscie drifting

Wpisujcie tu samochody którymi zaczynaliscie driftowac (tylko pierwsze auto) i jak go wspominacie?

Osobiscie dla mnie jest to touota sprinter tueno ae 86 - jest to auto łatwe w opanowaniu i moim zdaniem dobre do nauki driftu!

Ja zaczynałem w BMW 2002 Turbo, właściwie to cały czas jeszcze zaczynam
    Auto bardzo łatwe w kontrolowaniu
    A teraz jeszcze z pada przerzuciłem się na kiere i od nowa się uczę jeździć praktycznie Nie wiedziałem, że aż taka jest różnica między jazdą na padzie, a kierą...

Komentarz

A własnie patryk dawno cie nie było jak tam twoje postępy w BMW??
      Może wkleisz jakies nowe foty, filmik ???

Komentarz

W tygodniu nie mam czasu na jazdę, ponieważ jest szkoła i tylko w weekendy coś ćwiczę.. więc postępy są malutkie

Komentarz

To moze chociaż fotki??

Komentarz

Ja zaczynałem MB 190 E 2.5 16V Evo II. niezle sie nim smiga nawet. a fotki znajdziesz w turniejach ,na foto S.Carter - jest tam ich kilka

Komentarz

s13 Silvia
              NO VTEC-NO FUN

Komentarz

S2000, swietne auto na nim sie nauczylem swoje pierwsze drifty poniewaz podczas wyscigu chcialem jak najszybciej pokonac zakret i auto sie uslizgiwalo i sie zaczelo

Komentarz

Zamieszczone przez Mavex
                  S2000, swietne auto na nim sie nauczylem swoje pierwsze drifty poniewaz podczas wyscigu chcialem jak najszybciej pokonac zakret i auto sie uslizgiwalo i sie zaczelo
                  Początki giganta driftu (prawie nomuken)

PS.A ciekawe co z nomukenem ??

Komentarz

Ze mną ok ale nawał roboty praca, studia i inne k..... ciezko z czasem u mnie moze było ciut inaczej miałem GT3 tam uczylem sie driftowac co nieco tam umiałem i kupilem GT4 i tam juz od początku nastawialem sie na drift choc na poczatku jezdziłem typowo Grip-run'y. Ale szczerze uczyłem sie driftu totalnie od zera
                    Moim takim pierwszym wozem do nauki byla AE86 SS version

P.S
                    Filmiki w toku
                    Członek Drift Xtreme

Komentarz

ja chyba zaczymalem driftowac Mazda RX-7 infini 89', przepiekne auto i b.dobre. zakochalem sie w tym autku. a i jeszcze jeden smieszny szczegol, zaczynalem na oponach tupu "S" (sporty) i dziwilem sie czemu mnie ciagle obraca albo znow wyciaga z zakretu :/

Komentarz

Ja zaczynałem Hondą S2000(moim ukochanym samochodem zarówno w realu jak i w GT4).......i dalej jeżdżę ..ale nie tylko tym super autkiem ,również innymi

Komentarz

Ja tym

Komentarz

uuuu Lotus Carlton :] b.dobre auto

Komentarz

bo fajne...w ogóle takimi dużymi sedanami to się fajnie driftuje

Komentarz

Pracuję...
                              X