Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Arcade Mode Drifting - Wybór opon

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Arcade Mode Drifting - Wybór opon

Tutaj wpisujemy najlepsze zestawienia opon do samochodów w trybie Arcade Mode:
    Jako, że nie wszyscy driftują w Karierze gdzie jest multum opcji wpływających na drift.
    Zalecany przeze mnie wybór opon w Arcade Mode:
    Samochody typu FWD - Chociaż nie da się nimi driftować na upartego można z ustawieniem:
    Przód:Normal:Sports Tył:Normal Economy - Bez względu na moc przy takich gumach zawsze drift będzie udany, gdyż bardzo łatwo (wręcz banalnie) jest auto kontrolować
    Samochody typu RWD - Jak wiadomo do driftingu najlepsze i zarazem trudne w prowadzeniu dla początkujących, polecam ustawienia:
    Auta 0-100 KM : Przód:Normal Sports Tył:Normal Economy - Nawet tak słabym autem na tych oponach da się przesadzić
    Auta 100-350 KM : Przód:Normal Road Tył:Normal Economy - Według mnie najlepsze do "kontroli" auta i jednocześnie nauki
    Auta 350 >>>> i więcej: Przód i Tył:Normal Economy - Jeśli będziesz potrafił panować nad autem o mocy 500-600KM na oponach Economy to znaczy, że potrafisz driftować
    Samochody typu 4WD - Tutaj jest najtrudniej, ale polecam:
    Auta 0-200KM : Przód:Normal Sports Tył:Normal Economy - Zachowanie podobne do FWD na takim ogumieniu
    Auta 200KM i więcej : Przód:Normal Road Tył:Normal Economy - Nie ma co stosować 4 opon Economy w samochodach 4x4 ponieważ daje to czystą podsterowność a nie drifting

Mam nadzieję, że moje rady dotyczące opon komuś pomogą :wink:
    W tym temacie wrzucajcie też Swoje propozycje dotyczące opon w Arcade Mode

Pozdrawiam

Re: Arcade Mode Drifting - Wybór opon

Aleś się rozpisał.....!
    Długo mnie tu niebyło to fakt
    Dobre sprawozdanie dotyczące oopon

Pozdro
    Członek Drift Xtreme

Komentarz

Pracuję...
    X