Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drift? To nie takie proste...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Drift? To nie takie proste...

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Chciałem zrobiC coś "different"
    Ja też mam coś "different", mianowicie mam już Replay'a z przejazdu Lotus'em Esprit'em Turbo HC na torze Suzuka, w Arcade mode, całkowicie seryjnym samochodem (214HP), no i jest gotowy do nagrania, powiem tylko tyle: 214HP to nie jest bardzo dużo a w dodatku jazda samochodem z centralnie umieszczonym silnikiem wymaga nieco innej techniki :wink: Takim wozem dość trudno jest zrobić "Feint'a"....
    Myślę że jak na 4 dni w drifcie to nie jest chyba najgorzej?
    Nie, najgorzej nie jest :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas jak tak patrzę na twoje posty to mi się odechciewa driftu 4WD a na prawdę to lubię. Może tym nissanem co mi go poleciłeś pozamiatam po innych trasach oprócz morelowej. No i w sumie też zamiatam ostatnio tą S2000 i toyotą altezą TC

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter
        Lukas jak tak patrzę na twoje posty to mi się odechciewa driftu 4WD a na prawdę to lubię.
        No cóż....wybacz ! Zły Lukas ZŁY !
        Zamieszczone przez poindexter
        No i w sumie też zamiatam ostatnio tą S2000 i toyotą altezą TC
        S2000 jak już pisałem jest świetna Altezzą nie jeździłem, ale może zacznę...

Pozdrawiam

Komentarz

Odnośnie Twojego different Lukas to nie wiem czy autorzy gry uwzględnili położenie silnika ale faktycznie driftu tym lotusem chyba jeszcze nie było ;p no i o tej mocy bo jest jej mało
          domyślam sie że jest to dość trudne.

Komentarz

Ogólnie tymi słabszymi samochodami się trudno jeździ, no i jeszcze jak mają seryjne zawieszenia to na prawdę trzeba się napracować, żeby nim tańczyć na torze....
            Moje filmy są w toku :wink:
            Ale będą to tylko seryjne samochody....jakaś trudność musi być :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

No to wal stary możesz być pewien ze obejrzę ;p Ale wybierz jakieś ciekawe autka.
              Nawet lubię Nissana Silvie ale gdybyś nim driftował to to już byłby setny raz jak widzę drift tym autem ;p

Też postaram się coś jeszcze urodzić ale nie wiem kiedy bo moja kochana matula ukradła mi w nocy pady od PS2... to nie żart :/

Komentarz

Ale wybierz jakieś ciekawe autka.
                Jak na razie mam Replay'e z Lotusem Espritem Turbo HC na Suzuce, i z TVR'em V8s na Grand Valley (tej krótkiej), oba auta są w 100% seryjne co zresztą potwierdza moc na początku filmiku no i "Time Trial", czyli wiadomo, że Arcade Mode :wink:
                Może jutro dam radę, ale najprawdopodobniej w weekend będą na forum :wink: Może jeszcze coś skręcę do tego czasu...

Tak jak już mówiłem, driftuję tylko seryjnymi samochodami :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                X