Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Początki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Początki

Zamieszczone przez poindexter
    Mimo wszystko to mozolna nauka. 50 okrążeń na morelowej trzeba zrobić.
    Myślę, że dużo zależy od samochodu.....na ten przykład ja musiałem sporo się namęczyć z Lotusem Turbo HC, bo nie dość, że słaby (214HP, to nie jest jakiś potwór), to jeszcze silnik umieszczony centralnie, który sprawiał, że pierwsze przejazdy kończyły się efektownym spinem i dymkiem dookoła samochodu....Z kolei z TVR'em V8S już od początku się zaprzyjaźniłem i już na początkowych sekcjach szło całkiem nieźle :wink: Także jeśli wybieramy już jakiś samochód, dobieramy do niego tor, musimy wiele przejechać, ale pamiętając, że to nie ilość okrążeń sprawia, ze umiemy jeździć tylko technika naszej jazdy.

Pozdrawiam

Komentarz

No tak ale to było napisane z przekąsem

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Witam... xD Jestem poczatkujacy... Do teraz niewiedzialem co wy fajnego widzicie w tych driftach tutaj, az postanowilem sprobowac... Dostalem Mazde BP FALKEN RX-7 (D1GP)'03 moc ponad 400HP ;D. Po jakims wyscigu, zmienilem oponki, wyjechalem na tor, wylaczylem kontr. trakcji no i zaczalem sie bawic... Na poczatku nie szlo mi, ale pozniej jak mi wyszedl 1 czy 2 drifty to sie cieszylem i chcialem wiecej... ;D Moze kiedys wrzuce filmik... Chociaz malo dymu tu jest, to i tak jest frajda z tego driftu..
        -->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Komentarz

No widzisz więc jednak się spodobało

Komentarz

Dobra mazda mi sie znudzila... Porywam sie na Skyline GT-R V-spec II N1 po maksymalnym tuningu... xD Ponad 750 rumakow ;D Jak sie uczyc to na najlepszym... W ch** kasy wydalem na to autko a nie scigam sie nim, to moze tu mi posluzy... Eeee jednak za duzy power... Biore to co polecacie na poczatek, nissana silvie wezme i poedukuje sie do poznej nocy

Komentarz

Stary szczerze? Raczej głupota trudno jest opanować takiego potfora w drifcie a nawet bardzo trudno. Tu nie chodzi o moc pomyśl o tym. Też już jeździłem autami o dużej mocy i to jest do zrobienia...no ale,życzę powodzenia

Komentarz

Racja...ja mam problemy z opanowaniem 340-konnego Nismo, a z taką mocą to raczej będziesz się kręcił a nie driftował... Spróbuj czymś słabszym (200-300 HP)

Komentarz

Zamieszczone przez Junior
                  Racja...ja mam problemy z opanowaniem 340-konnego Nismo, a z taką mocą to raczej będziesz się kręcił a nie driftował... Spróbuj czymś słabszym (200-300 HP)
                  Moc to sprawa umowna dla początkujących tak jak piszesz (200-300BHP) choć ja nie uwarzam się za zaawansowanego to potrafię już większymi mocami driftowałem m.in. Nissanem Skyline GT-R Tokyo concept (chyba nic nie przekręciłem,wiecie który) a on ma 435BHP (znów piszę z pamięci) a także tym Fordem GT z początkowego filmiku ( tez wiecie który) co ma 605BHP. Więc jak widać to jest do zrobienia

Komentarz

,,Skyline" :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez dawid08_93
                      ,,Skyline" :mrgreen:
                      Sorki czysta pomyłka w druku (już poprawione)

Komentarz

A mam pytanie do fachowacow.. Uzywacie wogole recznego tutaj ?? Bo ja czasem wcisne ale to kompletnie mija sie z celem... :/ Hmm.. no i jeszcze co do zawieszenia, czy z maksymalna gleba to prawda, ze najlepiej sie panuje nad autem??

Komentarz

Zamieszczone przez beku_adii
                          Uzywacie wogole recznego tutaj ??
                          Ja czasem używam, ale to raczej sporadycznie i tylko gdy muszę ratować się z opresji....no i czasem jeżdżąc "Rycerskim", no, ale nim raczej nie driftuje tylko czerpię przyjemność z jazdy
                          Zamieszczone przez beku_adii
                          czy z maksymalna gleba to prawda, ze najlepiej sie panuje nad autem??
                          Jeśli chcesz ślizgać się modyfikowanym autem, to jeżeli chodzi o zawieszenie jest podstawową modyfikacją :wink:

Ps.Ostatnio odkryłem bardzo dobry samochód dla początkującego a jest nim.....X540 Tom's Chaser, gorąco polecam, jeździłem nim tylko w Arcade Mode a radocha nieziemska :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ja tam używam seryjnych zawieszeń no chyba jak Lukas mówi jest to auto modyfikowane wtedy musisz kombinować ustawienia.

Ja tam rzadko używam rękawa czasem się przyda ale sporadycznie.

I jak Ci idzie ta Silvią? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              I jak Ci idzie ta Silvią? :wink:
                              Heh, wiesz nawet nie probowalem... Wzialem sobie BMW M3 no i tym sie ucze... Albo Shelby GT jak chce "popisówe" zrobic he he ;D Moze jutro wrzuce filmik, jak lece tą bejcą Tylko musze lepszy telefon skolowac, zeby nakrecic, chyba ze da sie jakos nagrac na PS2 i wrzucic w normalnej jakosci??

Komentarz

Musze Cię zasmucić ale się nie da... chyba że masz w kompie kartę telewizyjną i wtedy możesz podłączyć konsole pod kompa i za pomocą programu (dołączonego do karty) nagrać sobie jak grasz. Ja tak już próbowałem bo mam kartę telewizyjną ale coś nie tak z programem jest jak biorę żeby nagrywało to się zacina. Nie wiem czemu... może dlatego że mam Viste 64bitową ale czy w tym przypadku to ma znaczenie to nie wiem.

Wniosek jest taki że pozostaje nagrywanie aparatem lub telefonem...

Komentarz

Pracuję...
                                X