Witam mam pytanie.. Moze glupie, no ale niewiem jak jest... Otoz sa zawody w driftowaniu, tzn chodzi mi o wyscigi czy sa w GT4 czy poprostu tak sobie przerabiacie furke i smigacie?? Pozdro..
-->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--
Aha, no spoko dziekowka.. . Bo wlasnie sie tak zastanawialem... No ale ciekawi mnie jeszcze co wy widziecie w tym drifcie? Tu sie tka lipnie, driftuje, tak malo dymu... No bez kitu to juz wole w GTA4 sie powyglupiac... No ale moze zlapie mnie zajawka i na to... xD Jak cos to wleci screenshot odrazu
Tak jak mówię gra nie została stworzona do driftu. A fajne jest to że sami sobie kombimujemy ustawienia,moce i auta którymi driftujemy. Każdym autem driftuje się nieco inaczej. A i stopień trudności jest o wiele większy to nie jest tak jak w Need for speed itp. że dajesz gazu i z zamkniętymi oczami śmigasz wszystkie zakręty. Polecam spróbować driftu w GT4 a się przekonasz ;p
Tak jak mówię gra nie została stworzona do driftu. A fajne jest to że sami sobie kombimujemy ustawienia,moce i auta którymi driftujemy. Każdym autem driftuje się nieco inaczej.
Bo Granturismo jest po prostu realistyczne (na tyle na ile da się to powiedzieć o grze na PS2), i tak jak w rzeczywistym świecie, po zastosowaniu kilku przeróbek, i założeniu słabszych opon do naszego BMW, tak i tutaj dzięki temu można driftować efektowniej
Zamieszczone przez Dreadlock89
Trzeba po prostu lubić GT4 :mrgreen:
Ogólnie żeby grać w GT4 trzeba je lubić, szczerze mówiąc GT to taka gra, że dla kogoś kto nie jest poświrowany na punkcie samochodów wyda się po prostu nudna, a to dlatego, że pod względem czynników wpływających na jazdę jest bardzo rozbudowana :wink:
Ogólnie żeby grać w GT4 trzeba je lubić, szczerze mówiąc GT to taka gra, że dla kogoś kto nie jest poświrowany na punkcie samochodów wyda się po prostu nudna, a to dlatego, że pod względem czynników wpływających na jazdę jest bardzo rozbudowana :wink:
No zgadzam sie z tym... Niektorym by sie nie chcialo jezdzic 10 wyscigow, i kazdy po 10 minut. No tak mam przy niecalych 10% gry, obawiam sie co bedzie pozniej... No i jednak wziela mnie zajawka na Dritowanie... xD Smigam sobie Mazdą BP FALKEN RX-7 (D1GP)'03 moc ponad 400HP, no i kilka razy ladnie wszedlem w zakret juz... xD Fajna, fajna sprawa z tym... Pozdro
Pamiętaj kolego że ten drift musi być kontrolowany i zainicjowany przez Ciebie. Bo takie wpadnięcie z dużą prędkością w zakręt (co powoduje utratę przyczepności) i bezwładne przelecenie przez zakręt to raczej nie jest drift. Ewentualnie koniec zakrętu kończy się spinem. A po tym jak piszesz że dopiero się uczysz i wypisujesz auta o mocach
Zamieszczone przez beku_adii
Dobra mazda mi sie znudzila... Porywam sie na Skyline GT-R V-spec II N1 po maksymalnym tuningu... xD Ponad 750 rumakow
Smigam sobie Mazdą BP FALKEN RX-7 (D1GP)'03 moc ponad 400HP
myślę że chyba to jeszcze nie to o czym mowa w drifcie.
Chociaz tak naprawdę nie wiem tylko tak przypuszczam.
Biore to co polecacie na poczatek, nissana silvie wezme i poedukuje sie do poznej nocy
I bardzo mądra decyzja- chyba wszyscy tutaj wychowali się na Nissanie Silvi (S15)
Pozdrawiam i życzę jak najlepiej w driftingu :wink:
Komentarz