kto gral w GT 1 2 3 concept i 4 witam i reszte tez
w GT 4 nie polecam wozow z tuning cars nie da sie ich nawet normalnie opanowac bez wspomagan.
Polecam klasyki ,ktore same z siebie sie slizgaja i tak latwo nie robia baczkow np. Dodge charger albo Chevelle albo Biuick Specjal na miekkim zawieszeniu
A ja moge szczerze polecić Nissana Skyline'a od BlITZ'a - ślizga się elegancko na oponkach sports medium, da się go opanować i ma wystarczająco mocy, troche pogrzebania w zawieszeniu i jest idealny driftowóz.
Każdy ma inną technikę jazdy ja wole coś ociężałgo a Skyline od Blitza jest nośny jak cholera i na kazdym zakręci trzeba go wyczuć nie tak jak w starszych pancernych amerykańskich autach
Postaram sie zalozyc konto na youtube bo nie wiem jakos nie moge ale moge ci pokazac drift na tym super speed cos tam czy cos takiego jak to wlacze
to polepsze swoje drifty bo narazie nie moge tego najdluzszego zakretu calego przedriftowac biore go na 2 razy charger na reszcie sam idzie
Mam to nagrane na kom. Ja latam na SH
Wielkie sorry za wejście nie na temat.
Czy ktoś z działu GT4 chciałby wziąść udział w turnieju driftu GT2?? Potrzebne są chętne osoby i więcej wiary tym lepiej.
Jak są chętni to zapraszam serdecznie GT2>>>TURNIEJE>>>NOWY TURNIEJ DRIFTU. Tam prosił bym o odpowiedź.
Dzięki i pozdro
troche przesadzilem z tym chargerem ale zly nie jest teraz mecze toyote trueno nia jest o niebo lepiej ale do blitza skyline to sie nie przekonalem
a oponki to p:RS t:RH wtedy woz jest pod kontrola tyle ze trzeba szybciej wchodzic w zakrety ale jest to bardzo wygodne
Komentarz