Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drift W GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Drift W GT4

Witam mam pytanie.. Moze glupie, no ale niewiem jak jest... Otoz sa zawody w driftowaniu, tzn chodzi mi o wyscigi czy sa w GT4 czy poprostu tak sobie przerabiacie furke i smigacie?? Pozdro..
    -->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Re: Drift W GT4

Chłopie jako takiego driftu w grze niema. Więc odpowiadam Ci krótko i na temat- sami sobie przerabiamy i śmigamy :mrgreen:

Popatrz na inne wątki w dziale o drifcie a dużo się dowiesz.

Pozdrawiam.

Komentarz

Aha, no spoko dziekowka.. . Bo wlasnie sie tak zastanawialem... No ale ciekawi mnie jeszcze co wy widziecie w tym drifcie? Tu sie tka lipnie, driftuje, tak malo dymu... No bez kitu to juz wole w GTA4 sie powyglupiac... No ale moze zlapie mnie zajawka i na to... xD Jak cos to wleci screenshot odrazu

Komentarz

Tak jak mówię gra nie została stworzona do driftu. A fajne jest to że sami sobie kombimujemy ustawienia,moce i auta którymi driftujemy. Każdym autem driftuje się nieco inaczej. A i stopień trudności jest o wiele większy to nie jest tak jak w Need for speed itp. że dajesz gazu i z zamkniętymi oczami śmigasz wszystkie zakręty. Polecam spróbować driftu w GT4 a się przekonasz ;p

Trzeba po prostu lubić GT4 :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Tak jak mówię gra nie została stworzona do driftu. A fajne jest to że sami sobie kombimujemy ustawienia,moce i auta którymi driftujemy. Każdym autem driftuje się nieco inaczej.
          Bo Granturismo jest po prostu realistyczne (na tyle na ile da się to powiedzieć o grze na PS2), i tak jak w rzeczywistym świecie, po zastosowaniu kilku przeróbek, i założeniu słabszych opon do naszego BMW, tak i tutaj dzięki temu można driftować efektowniej
          Trzeba po prostu lubić GT4 :mrgreen:
          Ogólnie żeby grać w GT4 trzeba je lubić, szczerze mówiąc GT to taka gra, że dla kogoś kto nie jest poświrowany na punkcie samochodów wyda się po prostu nudna, a to dlatego, że pod względem czynników wpływających na jazdę jest bardzo rozbudowana :wink:

Komentarz

Ogólnie żeby grać w GT4 trzeba je lubić, szczerze mówiąc GT to taka gra, że dla kogoś kto nie jest poświrowany na punkcie samochodów wyda się po prostu nudna, a to dlatego, że pod względem czynników wpływających na jazdę jest bardzo rozbudowana :wink:

No zgadzam sie z tym... Niektorym by sie nie chcialo jezdzic 10 wyscigow, i kazdy po 10 minut. No tak mam przy niecalych 10% gry, obawiam sie co bedzie pozniej... No i jednak wziela mnie zajawka na Dritowanie... xD Smigam sobie Mazdą BP FALKEN RX-7 (D1GP)'03 moc ponad 400HP, no i kilka razy ladnie wszedlem w zakret juz... xD Fajna, fajna sprawa z tym... Pozdro

Komentarz

Pamiętaj kolego że ten drift musi być kontrolowany i zainicjowany przez Ciebie. Bo takie wpadnięcie z dużą prędkością w zakręt (co powoduje utratę przyczepności) i bezwładne przelecenie przez zakręt to raczej nie jest drift. Ewentualnie koniec zakrętu kończy się spinem. A po tym jak piszesz że dopiero się uczysz i wypisujesz auta o mocach
              Zamieszczone przez beku_adii
              Dobra mazda mi sie znudzila... Porywam sie na Skyline GT-R V-spec II N1 po maksymalnym tuningu... xD Ponad 750 rumakow
              Smigam sobie Mazdą BP FALKEN RX-7 (D1GP)'03 moc ponad 400HP
              myślę że chyba to jeszcze nie to o czym mowa w drifcie.
              Chociaz tak naprawdę nie wiem tylko tak przypuszczam.

Biore to co polecacie na poczatek, nissana silvie wezme i poedukuje sie do poznej nocy
              I bardzo mądra decyzja- chyba wszyscy tutaj wychowali się na Nissanie Silvi (S15)

Pozdrawiam i życzę jak najlepiej w driftingu :wink:

Komentarz

I bardzo mądra decyzja- chyba wszyscy tutaj wychowali się na Nissanie Silvi (S15)
                Ja się wychowałem na skyline gtr '00

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Najlepszym samochodem "matką" jest Nissan Silvia S13/S14/S15 lub AE86 Hachi Roku :wink: Mam oczywiście na myśli samochody FR :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ja się uczyłem na Hachi Roku Shigeno Suichi Version.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                      Ten samochód jest wspaniały....już seryjnym daje się jeździć efektownie, również polecam

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel

A gdzie to znalezc?? <lol2>

Komentarz

w wyszukiwarce
                          narancs alternativa

Komentarz

A gdzie to znalezc?? <lol2>
                            Jest w ostatnim pokoju z używanymi samochodami, czyli druga połowa lat 90'tych.

Pozdrawiam

Komentarz

Lotus Carlton tez jest bardzo stabilny w drifcie, daje się kierowac niemal myślą.

Komentarz

Pracuję...
                              X