Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przesiadka GT4 -> GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Przesiadka GT4 -> GT5

Witam, driftuje w GT5, ale nie jest to tak popularne jak TimeTrial, a widzę, że na scenie PS2 jest więcej drifterów GT, stąd pytanie: Czy rozważacie przesiadkę na PS3 i GT5 po wydaniu? Napewno zrobiłoby się ciekawię i rywalizacja byłaby większa.

Re: Przesiadka GT4 -> GT5

Masz to jak w banku w moim przypadku, jednak raczej nie będę planował zakupu kierownicy do PS3 i pozostaje pad. Mam pytanko, mianowicie czy nauka driftu jest trudna? W GT4 u mnie trwało ok miesiąca (podstawy, a szlifuję umiejętności na bieżąco)

Komentarz

Jak wiesz o co chodzi to szybko załapiesz... Ja gram padem i jak się zaprę to łapie pierwsze miejsca w rankingach, więc nikt mi nie powie, że się nie da. Fajnie by było gdyby wpadło do GT5 więcej Polaków, możnaby pomyśleć o sklejeniu pierwszego Drift Teamu PL, na razie nie ma za dużo kandydatów...

Komentarz

Byłoby naprawdę interesująco. Ale na mnie nie licz, aż do premiery GT5, bo wtedy zamierzam zostać szczęśliwym posiadaczem PS3. Z pewnością wielu polskich graczy zdominuje GT online, którego tak brakowało w GT4.

Komentarz

Planuje zakup GT5P bo na full chyba jeszcze poczekamy. Więc drift mnie pewnie nie ominie.
          Kieraka jednak nie będę miał a na padzie cudów nie przewiduje.

Komentarz

Ee tam, przestańcie się narzekać, ja napieram na padzie czasówki i drifty dobrze Choćwiadomo, że jest trudniej...

Komentarz

Sama kierownica nie wykręci lepszego czasu czy driftu. Jeżeli ktoś jest naprawdę dobry to może pobić na głowę kierownicę jeżdżąc padem :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez OutlawzPL
                Ee tam, przestańcie się narzekać, ja napieram na padzie czasówki i drifty dobrze Choćwiadomo, że jest trudniej...
                Łatwo Ci mówić bo już jesteś "ograny" i zmiana kontrolera nie czyni Ci tak dużej różnicy bo masz podstawy. Ktoś początkujący może mieć ogromne problemy.

Komentarz

Kwestia miesiąca...

Komentarz

Zamieszczone przez OutlawzPL
                    Kwestia miesiąca...
                    Zależy od predyspozycji gracza i czasu poświęconemu na ćwiczenia :wink:
                    Więc okres dochodzenia do szczytowych umiejętności może być różny.

Tak czy inaczej gdy tylko zdobędę GT5P spróbuję to ogarnąć

Komentarz

Ale jak już dojdziesz d oskilla t otak łatwo nie stracisz... Ja po miesięcznych przerwach potrzebowałem 40-50min żeby wbić się do czołówki, to jak jazda na rowerze

Komentarz

Pracuję...
                      X