Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasz sposób na drift?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

By było ale nie ma . . . . .

Komentarz

panowie panowie bez OT, a jesli twierdzisz ze fajne kobiety leca na dobre auta, to niezle Cie p****ało. :wink: na fajne auta leca zazwyczaj 'głupie' laski, a nie kobiety P.S - poczytaj gdzies na forum opowiadanie kyjgela albo kogos tam o jego bracie i pewnej lasce :wink:

Komentarz

Żal po prostu niektórych wypowiedzi. Nie dość, że nic nie wnoszą to je idiotycznymi nazwać można. Jade Veyronem przez miasto to znaczy, że każda laska jest niby moja? Żal, żal, żal i jeszcze raz żal. Takie głupie pipki co na kase czy coś patrzą to tylko od wydmuchania na noc i papa naiwniaczko. A, i jeszcze raz żal.

Koniec OT

Moderator Serwer

Komentarz

Przytoczone opowiadanie jest w dowcipach. Ale jak dla mnnie troche zla interpretacja slow.. "Dobre auta przyciagaja JAK fajne kobiety" to nie to samo co "dobre auta przyciagaja fajne kobiety"
          No i nie bez OT juz
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

To widzę że kolega Kauris jako jedyny przeczytał uważnie mój post . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

WŁaśnie ku***********wa !!!!!!!!! co wy nie zauważyliście ze to porównanie tylko....przecież nie napisał że "kobiet lecą na fajne auta"!!!!! tylko ze za****ste auta przyciągają jak kobiety........ ziomy uważniej czytajcie .... :wink:

1. Masz chyba zboczenie na punkcie słowa "zajebiście" (to tylko cytat).
              2. Rynsztokowe słownictwo. Można sobie przeklnąć od czasu do czasu ale opanuj się bo nie każdy chce czytać Twoje wulgaryzmy. Troche kultury, to forum publiczne.

Moderator Serwer

Komentarz

fajne auta i fajne kobiety to pojęcia względne
                narancs alternativa

Komentarz

No i starczy OT.

Komentarz

O ludu tulok xD [ z shreka 1 xD], nie wiem jak można drftować autem z napedem na 4 albo na przód no po prostu nie wiem. dla mnie nafjajniej jezdźi się DODGEM CHALLENGER-em , no po prostu super sprawa. Przerabiamy do 450 km i jest super jazda bokami
                    Gran Turismo moją pasją i życiem.

Komentarz

Nędzne cytaty z filmów
                      Rozumiem cytować Obywatela Kane'a, czy Family Guya. Ale kurwa cytaty z "Shrecka"? Czy jakieś polskich komedyjki typu "Killer" czy też "Poranek Kojota"? Holy shit!
                      http://gruszk4.neostrada.pl/full.htm
                      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                        Nędzne cytaty z filmów
                        Rozumiem cytować Obywatela Kane'a, czy Family Guya. Ale kurwa cytaty z "Shrecka"? Czy jakieś polskich komedyjki typu "Killer" czy też "Poranek Kojota"? Holy shit!
                        http://gruszk4.neostrada.pl/full.htm

to jest niesamowite...szymoniec skąd to wytrzasnąłeś??... ze smiechu płakałem ..ale swoja drogą trafne "życiowe" przemyślenia .....mnie podobne rzeczy wnerwiają...ale w ogóle jak dla mnie to mistrzostwo

Komentarz

630 hp

Na sam drift faktycznie nie potrzeba tyle mocy ale fajnie można palić gumę w miejscu. Z resztą takie bydle trzeba umieć opanować. I jeszcze mam pytanie do was bo nie jestem tak obeznany na komputrze. Jak się nagra już film na ps2 w gt4 to jak go przenieść na komputer? I w jakim to formacie będzie? Bo chiałbym umieścić kilka moich szaleństw na youtube. Tylko nie śmiać się z pytania '-.-' Proszę o odp i pozdrawiam

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Heh. Luz. Już wiem jak filma na youtube wkręcić. Po prostu włączyć digital camera i camerować telewizor

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Pracuję...
                            X