Witam!
Potrzebuje pomocy
Kto poda mi IDEALNE ustawienia do driftu dla tych samochodów:
HOLDEN MONARO CV8 '04 (683BHP-full tuning)
HKS GENKI HYPER SILVIA '04 (590BHP-full tuning)
Tak jak napisalem wczesniej interesuja mnie IDEALNE ustawienia gdyz z angielskiego jestem słaby i niemoge sobie poradzić z tymi opcjami:/
Ćwicze i ćwicze ale coś to słabo idzie. Jakich mam używać opon? Na jakich torach najlepiej ćwiczyć? Czy tzw. full tuning jest skutecznym rozwiązaniem? Ja często kończe efektownym piruetem a nie o to mi chodzi. Czy zmniejszyć moc? Jak szczegółowo ustawić zawieszenie bo to ono jest chyba najważniejsze. I w jaki sposób prawidłowo ustawić tzw. NEGATYW czyli podajże ANGLE jesli sie niemyle.
Bardzo prosze o konkretne i szczegółowe odpowiedzi.
Bede bardzo wdzieczny
Pozdrawiam
Potrzebuje pomocy
Kto poda mi IDEALNE ustawienia do driftu dla tych samochodów:
HOLDEN MONARO CV8 '04 (683BHP-full tuning)
HKS GENKI HYPER SILVIA '04 (590BHP-full tuning)
Tak jak napisalem wczesniej interesuja mnie IDEALNE ustawienia gdyz z angielskiego jestem słaby i niemoge sobie poradzić z tymi opcjami:/
Ćwicze i ćwicze ale coś to słabo idzie. Jakich mam używać opon? Na jakich torach najlepiej ćwiczyć? Czy tzw. full tuning jest skutecznym rozwiązaniem? Ja często kończe efektownym piruetem a nie o to mi chodzi. Czy zmniejszyć moc? Jak szczegółowo ustawić zawieszenie bo to ono jest chyba najważniejsze. I w jaki sposób prawidłowo ustawić tzw. NEGATYW czyli podajże ANGLE jesli sie niemyle.
Bardzo prosze o konkretne i szczegółowe odpowiedzi.
Bede bardzo wdzieczny
Pozdrawiam
Komentarz