Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drift od podstaw

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No wiem, ale napisałem, że wrzucam tutaj bo 2 nikt już nieodwiedza ;/

P.S. "Dłuuuuga droga przed tobą" dzięki za wyczerpującą odpowiedź wszystko już wiem
    Wiem, moge wejść na szczyt tych schodów;
    bo mam, Wiare i siłe by iść do przodu...

Komentarz

Mam pytanko. Czy są gdzieś napisy do Drift Bible po polsku a jak nie ma to nawet po ang. ? Z napisów więcej sie dowiem niz z lektora :wink:
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

ja mam gdzieÅ› wersjÄ™ z ang. dubbingiem ;f
        narancs alternativa

Komentarz

Napisy tylko odciagają od oglądania konkretów, zamiast patrzec na pana Keichiego bedziesz czytał napisy a to g..... daje :wink: , ale w istocie widzialem gdzies w necie polską wersje drift bible ale po co????
          .... no chyba ze jestes noga z angielskiego

Pozdrawiam
          Członek Drift Xtreme

Komentarz

o lol nomuken jezdziesz na padzie Oo daj spokuj ja tez jestem zielony w drift ale juz pruboje od jakiegos czasu i pad to gowno (za przeproszeniem)

Komentarz

i tu kolego przyznam tobie racje ale jak nie bedziesz odpuszczał to nawet na padzie dasz rade ale nawet ja to dostrzegam co kierownica to kierownica bez dwóch zdań[/list]
              Członek Drift Xtreme

Komentarz

Zamieszczone przez Nomuken
                Napisy tylko odciagają od oglądania konkretów, zamiast patrzec na pana Keichiego bedziesz czytał napisy a to g..... daje :wink: , ale w istocie widzialem gdzies w necie polską wersje drift bible ale po co????
                .... no chyba ze jestes noga z angielskiego

Pozdrawiam
                Pana Keiichiego już sie dość naoglądałem :wink: . Biblie znam juz prawie na pamięć. Napisy mogą mi sie przydać. Z ang. taki cienki to jeszcze nie jestem ale co nieco nie wiem
                NO VTEC-NO FUN

Komentarz

wiesz w gt gram od pierwszej czesci ale drift mnie nie interesowal, staram sie jak moge i jak dowiedzialem sie ze na padzie tez mozna to staram sie bardziej (ciezszymi autami idziem mi lepiej, teraz katuje BMW M5)

jaka kierownice najlepiej miec do driftu? moga byc nawet takie z nizszej polki?

pozdro

Komentarz

Moim skromnym zdaniem na kierze lepiej nieoszczedzac, jesli juz to celowałbym w Logitecha Driving Force Pro jeszcze przystepny :wink: lub w Logitecha G25 który narazie jest w strefie marzeń-jedyne 999pln
                    CHodzi o to by kiera dawala jak najwiecej frajdy i aby jazda byla jak najbardziej zblizona do reala np. 900 stopni obrotu
                    Ale to oczywiscie moje skromne zdanie :wink:

Pzdr
                    Członek Drift Xtreme

Komentarz

Nomuken - jako, że z tego co widzę jesteś doświadczonym drifterem, to oceń mój przejazd.Co prawda to GT2, ale tu jest większa szansa obejrzenia przez kogoś.Do odpowiedniego działu (Gt 1 i 2) też wrzuciłęm.Oto on:
                      http://pl.youtube.com/watch?v=5ThXYi_mtAk
                      Możesz też napisać ewentualnie, jakie błędy popełniam. Ten przejazd akurat robiłem na klawiaturze bo mojego psxa kuzynka pożyczyła.Z góry dzięki i pozdro :wink:

Ps.To jeden z pierwszych moich przejazdów.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Po pierwsze zajebisty tor!!!!!!!!!szkoda ze takiego w 4ce niema taki maly drift landzik lub cos w tym stylu.
                        Co do oceny ja nieuwazam sie za jakiegos wirtualnego Keichiego ani nic w tym stylu zeby oceniac ludzi z gory poprostu robie to co lubie.
                        No po pierwsz GT2 to nie to samo co GT4 wiec chociazby jakies porady natury technicznej to i tak byloby ciezko bo niepamietam jazdy w GT2 a jesli mowisz jeszcze ze jechales na klawie to juz całkiem mix.
                        Ale z takich podstaw to brak chociazby zachowania linii toru jazdy która wyglada mniej wiecej tak:
                        http://www.126fan.pl/www/images/ksiazka_sjs/rys42.jpg

po drugie niewiem moze sie myle ale wygląda na to ze auto jest cholernie mocne na totalnych szmatach przez co " auto kieruje tobą" a nie ty nim.Kup seryjne auto-kup LSD-opony na nie najgorsze z mozliwych ale na coś na wzór roadów z GT4-śmigaj i wjeżdzaj sie w tor.Cóz jeszcze moge dodac trenuj moze zamieszcze jeszcze dzis jakis mój przejazd z displayem to sobie zobaczysz to i tamto.
                        bedziesz miał pytania pisz

Pzdr
                        Członek Drift Xtreme

Komentarz

Zamieszczone przez Nomuken
                          Po pierwsze zajebisty tor!!!!!!!!!szkoda ze takiego w 4ce niema taki maly drift landzik lub cos w tym stylu.
                          Co do oceny ja nieuwazam sie za jakiegos wirtualnego Keichiego ani nic w tym stylu zeby oceniac ludzi z gory poprostu robie to co lubie.
                          No po pierwsz GT2 to nie to samo co GT4 wiec chociazby jakies porady natury technicznej to i tak byloby ciezko bo niepamietam jazdy w GT2 a jesli mowisz jeszcze ze jechales na klawie to juz całkiem mix.
                          Ale z takich podstaw to brak chociazby zachowania linii toru jazdy która wyglada mniej wiecej tak:
                          http://www.126fan.pl/www/images/ksiazka_sjs/rys42.jpg

po drugie niewiem moze sie myle ale wygląda na to ze auto jest cholernie mocne na totalnych szmatach przez co " auto kieruje tobą" a nie ty nim.Kup seryjne auto-kup LSD-opony na nie najgorsze z mozliwych ale na coś na wzór roadów z GT4-śmigaj i wjeżdzaj sie w tor.Cóz jeszcze moge dodac trenuj moze zamieszcze jeszcze dzis jakis mój przejazd z displayem to sobie zobaczysz to i tamto.
                          bedziesz miał pytania pisz

Pzdr
                          Wiem, że tor fajny A zwie się Motorsports Land i jest kartingowy
                          Może i nie jesteś wirtualnym Keichim, co nie zmienia faktu, że jesteś w tym dobry.A na klawiaturze jechałem tak sobie, za kilka dni biorę mojego Psx'a i pojadę na padzie.A po co ta linia jazdy?Nie lepiej "luzem" tak jak u mnie?Sory za takie głupie pytania, ale przygodę z driftem dopiero zaczynam, a zbytnio się na nim nie znam.Nissan którym jechałem ma 380 koni i waży 1100 kg, a opony Sport.Jakie mam kupić LSD?Full customization czy inne?O jakiej mocy auto mniej więcej?Sry za takie głupie pytania.Z góry dzięki za pomoc.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

LSD fully customizable kup choc na razie nie dlub nic przy nim.Nawet seryjnym autem da sie latac.Linia to podstawa choc jesli dopiero zaczynasz ciezko bedzie ci ja zachowac i latac bokami.Choc niewyklucza to faktu ze trza by sie podszkolic w teorii i podpatrzec jak robia to starso koledzy na forach na youtube jest tego sporo ale trzeba przed rozpoczeciem jakis jazd posiadac troche teorii.Okaze sie niedługo ze twoim wrogiem na padzie bedzie kierowanie/kontrowanie bo bez kiery to cholerstwo jest. A co do linii to wolalbys jezdzic jak "spity" po torze?
                            Członek Drift Xtreme

Komentarz

Jak już wrzucisz jakiś dobry filmik to podpatrze u ciebie
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jak już wrzucisz jakiś dobry filmik to podpatrze u ciebie

Członek Drift Xtreme

Komentarz

PracujÄ™...
                                X