Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

podriftujemy?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• podriftujemy?

Siema,
    Widze od dłuższego czasu ze w sekcji drifterów nic się niedzieje i powoli zarasta pajęczynami.Co powiecie na mały drift show off na video bądz jakiś turniej w niedalekiej przyszłości?Może byc sekcja jakis zakrętów lub cały lap na jakimś torze albo coś w tym stylu. Jestem otwarty na wasze propozycje.

Peace
    Członek Drift Xtreme

jestem za, coś na wzór Weekly Drift Series na GTPlanet.
    narancs alternativa

Komentarz

wiesz co szymi czytnałem se o tym weekly drift series i mogłoby byc fajnie,ale O TAK jest ale otóz niewiem jak wy i ty ale jak widze drift, np. Toyotą GT-one o mocy 1000 koni to wołam o pomste do nieba,poprostu mi to nieodpowiada.Zróbmy show autami ktore względnie mozna spotkac na ulicach, bo ja dochodze do wniosku ze np. drift wyscigówkami o mocy 800 koni do trudnych nienalezy i chyba niejest zbyt realny co nie?.Jakieś ligi krajowe wiesz, USA,Japona,Niemcy by kazdy znalazł coś dla siebie a apropos kilku zakrętów mogłoby być ale łatwiej zapamiętać kilka zakrętów niz np. cały tor.
      Członek Drift Xtreme

Komentarz

Nomuken Ja tez jestem za z chęcią sie przyłącze jako Twój "uczeń" wiec juz jest 3 chętnych może ktos jeszcze sie znajdzie

Komentarz

Koledzy driferzy no co jest z wami!?Pękacie czy co?Wyrażcie jakieś chęci i niech koledzy pokaża co potrafią.Dajcie znac uzgodnimy jakieś reguły lub coś!?
          Członek Drift Xtreme

Komentarz

Może tak:
            1.Organizator tworzy pierwszy temat, ustala trasę, auta i termin, do którego można wysylać wideo.
            2.W wideo mają być widoczne wskaźniki, kamera normalna
            3.Linki do wideo wstawiamy w poście w odpowiednim temacie
            4.Po upłynięciu czasu nadsyłania wideo autor tematu dodaje ankiete z nickami uczestników i głosujemy
            5.Zwycięzca zawodów tworzy następny temat, itd.
            narancs alternativa

Komentarz

Okey dobry pomysł z tym ze po o mają być widoczne wskaznki co?Ja lubie jak ekranik jest czysciutki i ogladam sam przejazd,reszta punktów mi odpowiada,ten post ma za zadanie pokazac jak co ilu chętnych by było i ustalic jakies regułki.Postaram sie niedługo utworzyc odpowiedni temat ale wciąz zmagam sie z problemem zrzucania filmików na kompa,itd.,jak wspomniałem uporam sie z problemem to zaczniemy działać.
              Członek Drift Xtreme

Komentarz

Mniejsze prawdopodobieństwo oszustwa, ale może być i bez wskaźników.
                narancs alternativa

Komentarz

O mnie nie musisz się martwic i mieć wątpliwosci co do autentycznosci moich słów, apropos niewiem czy ślizgasz sie na padzie czy na kierze ale moim zdaniem aby szanse były równe powinnismy uzywać tych samych przyrządów sterujacych,bo ja kiery nie mam.
                  Członek Drift Xtreme

Komentarz

Pad
                    narancs alternativa

Komentarz

Ale kierownice chyba też masz?
                      Członek Drift Xtreme

Komentarz

Tak, ale jeszcze nie ogarniam driftu na niej.
                        narancs alternativa

Komentarz

dolanczam do turnieju, podajcie tylko termin, auto i tor. pokaze wam jak sie lata bokami

Komentarz

Zamieszczone przez Mavex
                            dolanczam do turnieju, podajcie tylko termin, auto i tor. pokaze wam jak sie lata bokami
                            Heh kozak z ciebie
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Pan Sowa do Gofera
                              Nie kozacz, nie kozacz bo w końcu spierdolisz.
                              narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
                              X