Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

pomocy...ustawienie Evo VIII do drift.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• pomocy...ustawienie Evo VIII do drift.

Witajcie

Jestem nowy na forum.
    W GT4 gram od czerwca 2006 r mam 90,1% gry (teraz tylko formula GT kilka endurance )

Prosiłbym czy ktoś ma może ustawienia Evo VIII do drift.
    Dzięki za pomoc
    Dzięki
    PawelMitsu

GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = Coś cudownego

Mitsubishi Evolution VIII

94,3% gry

Pozdrawiam

hmm, ja gram od maja i mam 92,6
    GTA
    GSR
    MR GSR
    narancs alternativa

Komentarz

Gratuluje!!!!!

uważam że to najlepsza gra na świecie.
      ja nie mogłem się doczekać kiedy będę miał to magiczne 90%!!!
      Wkurzyłem się jak miałem 89,9% ale dzisiaj przejechałem new york 76 okrążeń w 2 godzinki i 2 minuty camaro race car.
      gratuluje Ci postępów w grze.

Pozdrawiam
      PawelMitsu

94,3% gry

Pozdrawiam

Komentarz

Hey mitsu a dobry jesteś w te drift klocki? Zawsze można zorganizowac coś dla driftujacych 4WD, co ty na to Apropos ja mam az 53% i znudziły mi sie te wyścigi liczy sie tylko DRIFT!!!!! A co do ustawien to ja osobiscie polecam jeśli kumasz ciut angielski to własne ustawienia, ale cóz zresztą 4WD to nie moja działka :wink:
        Członek Drift Xtreme

Komentarz

No to szacunek dla Ciebie bo ja mam 90.1% a driftować na asfalcie nie potrafię. Jedynie coś tam próbowałem Eclipsem i Mustangiem CVT Cobra R '00 takto nie potrafie innymi próbowałem Lancerkiem ale się za dobrze drogi trzyma

Pozdrowienia Nomuken
          Poustawiam coś w Lancerze i może się zgłoszę do Ciebie
          PawelMitsu

94,3% gry

Pozdrawiam

Komentarz

A niepróbowałes driftować FR? Ja po obejrzeniu filmu Initial D kuiłem sobie Lan Evo 4 na wzór tego z teamu Emperor(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) i też sobie tak jeżdziłem drift/grip ale to było dawno temu i chyba był seryjny ale nie jestem pewien jak co to napisz a moge dać ci konkretne dane.
            Peace
            Członek Drift Xtreme

Komentarz

hehe ja kupiłem tego bardzo starego Lancera 1800 cos tam intercooler turbo czy jakoś tak... jest FR więc good.Seryjnie 160KM lata ładnie.Mam teraz 270KM i waży 970kg.Heh wymiata lecz...coś sie drogi trzyma za bardzo Mam pare dorifto wozów i tak jak ty Nomuken interesuje sie D1,Initial D i tymi innymi wiesz...FR rulez i tak pozostanie na wieki wieków amen.W garażu mam jeszcze FC,s14 pare D1,nismo 270R i moje nowiutkie Subaru Impreza SportsWagon ma 496KM Często z kolegą driftuje na podzielonym ekranie ja FC on Trueno i bawimy sie w Initial D Kocham FC mam nawet plakat przy biórku z Initial D POWER.Moja miłość do driftu narodziłą się w grze Live For Speed.Ma ona podobno najlepszą fizyke na świecie...lecz pomału mi sie nudzi więc prubóje latać w GT4.W GT4 trudniej sie lata niż w LFS. pzdr ADVAN
              NO VTEC-NO FUN

Komentarz

A jakie masz obuwie przy tym Lancerku sporty?, jeśli tak to zmień je na standard-road na obu osiach.jAK chcesz powymieniac się spostrzezeniami to możesz stworzyc nowy temat lub coś a lepiej nie robic bałeganu w tym temacie taka rada z mojej strony bo niechcemy miec admina nad głową :wink: ale tak to spox.peace
                Członek Drift Xtreme

Komentarz

OK zmienie i bardzo was przepraszam.Byłem na haju i tak sie rozpisałem że jej..przepraszam jezszcze raz
                  NO VTEC-NO FUN

Komentarz

O właśnie ADVAN... jak Ty się z kolegą ścigasz na podzielonym ekranie, bo przed wyścigiem na 2-óch niema settings i niewiem gdzie ustawić samochód...

Komentarz

No to na seryjnych ustawieniach wozu FC supcio lat na economy :wink:
                      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Pracuję...
                      X