Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Max Speed I Ustawienia wozu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Max Speed I Ustawienia wozu

Siemka jest to moj pierwszy psot na tym rorum i chicałem się spytać kogoś kompetentnego Jakie są wasze rekordy Prędkośći w Gt 4..
    Ja narazie mam 31.1% o Mój rekord to 475km/h Pagani Zondą mój ulubiony samochód to Oczywiśćie Nissan Skyline Ale on znajduje się dopiero na 6 miejscu na podium.to moje gg:6207190 Jak coś to piszcie i 2 Sprawa chodzi o Ustawienia Auta jak najlepiej optymalnie Ustawić Samochód na bicie rekordu Prędkości?????!!! Prosze o odpoweidż.Z Góry dzięki..

jam mialem Toyota Minolta 548 km/h

pozdro

Komentarz

Ja miałem 578 km/h Minoltą
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Kwinto
        jam mialem Toyota Minolta 548 km/h

pozdro
        Nieźle jak zdobyć ten samochód
        ?? Dzisiaj grałem sobie Endurace 60 Okrążeń Suzuki Escudo Wygrałem bez Problemu i zdobyłem jakiś szajs Audi jakies stare;D ale za to postęp w grze rośnie! A i jeszcze jedno pytanko>....Podajcie Ile wasze najlepsze Auta Wyciągają..I jaki jest wasz Rekord na 400M mÓJ rekord który pobiłem dzisiaj Suzuki Escudo to 7.774 Sec...Chyba nieźle nie oceńcie2 miejsce Nissan Skyline 8.640..Pozdro

Komentarz

Ja Escudo na 400m mam 7.287 na Test Course i 7.221 na Las Vegas.

Komentarz

Toyotę Minoltę zdobędziesz po wygraniu Endurance EL CAPITAN,jak ci zależy na czasie to weź najmocniejszą furę jaką masz, a jak ci nie zależy to 400-500HP powinno wystarczyć.Jak osiągniesz 50% gry to dostaniesz Jaguara XJR9 Silk Cut.Wymiatacz Le Mans,ponad 1000HP,więc jeździj, wygrywaj i jeszcze raz jeździj!!!.
            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Mi do tego wyscigu wystarcza 300 konna S2000, goscie nie maja szans

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                Ja miałem 578 km/h Minoltą
                o do kur.. nedzy jak to zrobiles cwaniaczku????

napisz ustawienia i gdzie

pozdro

Komentarz

Ustawiania sÄ… z gtplanet.net .

Masz szczescie bo mam linka do ustawien w ulubionych: http://www.gtplanet.net/forum/showpost. ... tcount=815

Da sie pojechać szybciej - popełniam zawsze błąd na zakręcie no i troche zabrakło mi toru. Ale juz mi sie nie chcialo wiecej razy probowac.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

niezly as jestes ale znam to tez mi sie nichce w kolko tego samego powtarzac

Komentarz

prosze, prosze..
                      macie takie rekordy, ze mi az wstyd mowic: jak, czym i ile..
                      Duzo slysze/czytam (na forum) o aucie "Minolta"..

a gdzie moge go kupic i za ile..?

Komentarz

nie kupisz go, to autko trzeba wygrac po wyscigu w endurance hall'u.
                        minolta jest moim faworytem z klasy "Race Car"

Komentarz

OK, wygralem auto Minolta i ustawialem do bolu i mialem okolo 450km/h.. dlaczego tak..?

Komentarz

poprostu to nie jest do bulu trzeba troche pokombinowac nitro max, skrzynia max i przy final trzeba troche pogrzebac, ja obnizam na max, spojlery na minimum i najlepiej pruc w tunelu powietrznym za innym Race Car'em

Komentarz

Ja miałem Nissanem R92 (czarnym) 568 km/h

Komentarz

PracujÄ™...
                              X