Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytanko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytanko

Cześć wam....jestem tu nowym czlonkiem mam 1mln cr. i chce przejechac wyscig professional events gran turismo world championship
    mam nastepujace auta race cary:
    Toyota Minolta full tuning 1150 bph czy jakos tak
    AMG Mercedes CLK-GTR 1050 chyba
    i Chapparal 2D Race Car
    pomozecie mi?
    i mam jeszcze jedno pyanko o co chodzi jak daje b -speca ten slow pace hard pace itd?
    xD

Re: Pytanko

Jesli masz do wyboru te auta co wymieniles, to najlepsza jest ?Minolta zdecydowanie. choc dosc lubi palic oponki. Ja polecam PlayStatino Pescarolo (4,5 mln. Cr) albo Audi R8 (4,5mln Cr albo wygrana na 24H la Sarthe)

z tym pace to chodzi o 'agresywnosc' jazdy 'kierowcy' podczas b-spec'a. Im wiecej masz punktów b-spec , tym lepiej jezdzi Twoj 'kierowca' zazwyczaj radze jechac na 4, bo jadac na 5 zazwyczaj kierowca wypada

Komentarz

Odnośnie tych wyścigów:

Ja jechałem Toyotą Minoltą (turbo stage 4 i po zmianie oleju 1225 km ) w trybie B-Spec. Ewentualnie można Audi R8, też z turbo stage 4 i na tych samych gumach.
      Gumy: przód R2 (racing hard) tył R1 (racing super hard).
      Nie będziesz musiał często do pitu zjeżdżać i opony będą się równomiernie zużywać.

Odnośnie B-Spec:
      Liczby 1-5 to po prostu tempa jazdy (i chronologicznie tempo zużycia opon :wink: ). Jeden to ślimacze tempo a pięć to miażdżenie pedału gazu.
      Overtake to wyprzedzanie a pit in, jak chyba wiecie :wink: , to wjazd do pitu.

Ja jechałem w tym wyścigu na początku na 5 (push hard), a po objęciu prowadzenia na 3 (normal pace) i z ciągle włączonym Overtake.
      Wygrasz przewagą rzadszego zjeżdżania do pitu.

Mogą Ci się przydać ustawienia do aut z:
      Życie się zaczyna po 300 km/h

Komentarz

PracujÄ™...
      X