Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co myślicie o MuscleCarach??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co myślicie o MuscleCarach??

niedawno kupilem gt4... dopiero sie wtajemniczam... Zawsze podobaly mi sie muscle cary. co o nich myslicie??? Oplaca sie je kupic??
    Mam jeszce kilka pytan:
    #1 Co mam robić na początku gry?? mam zdac wszystkie licencje?? jakie wyscigi mam jezdzic??
    #2 Czy uzywane auta roznia sie czyms jezeli w jednym mam wiekszy przebieg a w nastepnym mniejsz??
    #3 co to sa Czarne auta??
    #4 I co wogole jest celem GT?????????

Re: Co myślicie o MuscleCarach??

Zamieszczone przez JohnyBlack
    niedawno kupilem gt4... dopiero sie wtajemniczam... Zawsze podobaly mi sie muscle cary. co o nich myslicie??? Oplaca sie je kupic??
    Mało, mało, mało! Jak lubisz to kup, do wyścigów to nie bardzo się nadają raczej...

#1 Co mam robić na początku gry?? mam zdac wszystkie licencje?? jakie wyscigi mam jezdzic??
    Postaraj się zdać wszystko na złoto, rób wszystkie po kolei

#2 Czy uzywane auta roznia sie czyms jezeli w jednym mam wiekszy przebieg a w nastepnym mniejsz??
    Auta używane mają zazwyczaj nieco gorsze osiągi (wystarczy wymienić olej)

#3 co to sa Czarne auta??
    Ukryte auta wyścigowe (787B '91, R92CP '92, R390 i GT-ONE) dostępne w autach używanych w dniach 694-700 itd. Aby kupić wszystkie potrzebujesz ~8.500.000cr.

#4 I co wogole jest celem GT?????????
    Bycie sławnym i pukanie najlepszych lasek
    narancs alternativa

Komentarz

Plymouth Cuda 440 Six Pack '71 jest calkiem dobry po modyfikacji (~650bhp/1300kg). Dobrze ze jest ich wiecej niz w GT3 ale i tak za malo...

Uzywane nieco gorzej sie prowadza od nowych ale watpie bys to zauwazyl.
      Cel gry? Dla mnie przyjemnosc z jazdy, dla innych punkty, procent gry (wygranie wszystkich wyscigow), zdobycie pewnych samochodow
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

Pare zaj****tych niestety zostało w GT2 :<.
        Honda

Komentarz

m.in Dodge Challenger R/T piękny woz szkode że zostawili go na etapie GT2
          Członek Drift Xtreme

Komentarz

:&lt;

Zamieszczone przez Nomuken
            m.in Dodge Challenger R/T piękny woz szkode że zostawili go na etapie GT2
            Potwierdzam [/quote]
            xD

Komentarz

Re: :&lt;

Szymoniec jak zawsze d****ał

Komentarz

Jeszcze ten drugi Shelby, wyleciało mi z głowy jak się nazywał. GT 500 ? Zawsze wypadał z toru na Apricot Hill czy Grand Valley .
                Honda

Komentarz

Re: Co myÂślicie o MuscleCarach??

Muscle są dobre, ale tylko do driftowania,bo wygrać wyścig z jakimś japończykiem o tej samej mocy graniczy z cudem.......
                  TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Zamieszczone przez teqiller
                    Muscle są dobre, ale tylko do driftowania,bo wygrać wyścig z jakimś japończykiem o tej samej mocy graniczy z cudem.......
                    Panie, teqiller. Masz Pan w ogóle jakieś pojęcie o tych samochodach? Amerykańskie samochody lat 60'tych i 70'tych takie jak Camaro, Cuda, Mustang, Challegner, Charger (wymieniłem kilka z GT4) nie były robione z myślą o "Japończykach tej samej mocy". Nikt również wtedy nie słyszał o "driftowaniu". :wink:

Marne zawieszenia, układy kierownicze i hamulcowe sprawiały, że auta prowadziły się kiepsko. A "Japończyk tej samej mocy"? Mogłaby być to np. Honda NSX...a jak wiesz, to auto zupełnie inne. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez teqiller
                      Nie uważam żeby wygrana z japończykiem podobnej mocy była czymś naprawdę trudnym. Przeciwnicy z GT4 są ciency

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
                        Nie uważam żeby wygrana z japończykiem podobnej mocy była czymś naprawdę trudnym.
                        Ale jak chcesz wyprzedzić Cudą lub Superbirdem.....NSX'a lub Suprę?

Pozdrawiam

Komentarz

No to jest jasne że nie były robione z myślą o konkurowaniu z japońcami i że nie były stworzone do driftu
                          Ja mówie tutaj tylko o grze czyli że te auta są nie najlepsze do ścigania się, jak ktoś słusznie zauważył z botami da się wygrać spokojnie. Ale weżmy kogoś kto gra podobnie jak my, dajmy mu 200 konną mazde rx-7 a my sami weżmy 600 konną corvette. I co?? napewno wygra mazda w takim wypadku.
                          Wiem z tą samą moca przesadziłem
                          TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Nie jestem i nigdy nie byłem fanem muscle carów. Owszem, gdybym mieszkał w usa a z jednego miasta do drugiego miałbym 50km po prostej drodze może zdanie bym zmienił. Na ten moment wole europejczyki albo japońców. Co do GT to dla mnie mogło by ich w ogóle nie być podobnie jak tych skur***lskich tras szutrowych

Komentarz

Muscle Cars:
                              -wielkie czolgi
                              -smoki pochlaniajace setki galonow na... kilometr
                              -przyczepnosc poloneza
                              -fabryczne sprzeglo nigdy nie wytrzyma miliona Nm
                              -99,9% masy spoczywa na przedzie (czyt. amerykanskie 100l V
                              -brak hamulcow lub hamulce z drewna (nie da sie ot tak zatrzymac 150t amerykanskiej blachy)

Ale przyznajcie... za to je kochamy :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X