Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kręcenie filmów w GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• KrÄ™cenie filmów w GT4

Mam pytanko :wink: . Czy idzie kręcić filmy z Gran Turismo Mam tu na myśli nie z kamerki ale tak, jak w przypadku fotosów, że na flasha i jest . Takie filmy mają zajefajną jakość w porównaniu z tymi zrobionymi kamerą. I jeszcze jedno: co można robić w Photo Lab (w Home)

PS Wcisłem tutaj ten temat, bo innego takiego nie widziałem
    Życie się zaczyna po 300 km/h

Piczko napisał :
    Czy idzie kręcić filmy z Gran Turismo Mam tu na myśli nie z kamerki ale tak, jak w przypadku fotosów, że na flasha i jest
    Niestety, nie ma takiej możliwości :wink: .

Komentarz

Co do Photo Laba to tam możesz oglądać zdjęcia, kasować je, oglądać pokaz slajdów i drukować zdjęcia ( o ile dobrze pamietam).
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Heh??? Drukować??? w jaki sposób ?? Drukarkę się podłącza [USB-ekiem] do PS2 i się wysyła czy jak??
        A jeszcze mnie ciekawi jak zrobić by przesłać zdjęcia z GT do kompa. Jak mam to zrobić?? Musze do jakiejś MP4 skopiować a potem na kompa czy jak??
        nie mam juz pomyslow please o pomoc
        Gran Turismo moją pasją i życiem.

Komentarz

Nie drukowałem, więc nei wiem.

Co do zdjęć to podłączasz pendrive'a/Mp3/Mp4 i zapisujesz zdjecia na pamięci USB.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pono jakiś model EPSONA można podłaczyc pod usb w PS2 i drukowac...ale zabijcie nie podam wam modelu bo nie wim...

Komentarz

Mnie nie udalo sie namowic do wspolpracy z drukarka HP, probowalem tez czytnik kart pamieci (moze taki na jeden rodzaj kart by przeszedl?) i dysk twardy.. bedzie trzeba jednak kupic jakiegos podlego pendrajwa..

Co do epsonow to tu wymienili pewniaki
              maruda
              A-spec 17,839 km

Komentarz

Ja zgrywam screenshoty przez kabel... na mojÄ… NokiÄ™ 6233 :wink:
                Życie się zaczyna po 300 km/h

Komentarz

PracujÄ™...
                X