Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Spadek Mocy w Jaguarze XJR-9 Race Car

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Spadek Mocy w Jaguarze XJR-9 Race Car

Witam
    Otóż Mam taki problem, od dośc dawna używam Jaguara XJR-9 Race Car, kupiłem kiedyś za te 3,5 mln. Cr, tunning na 100%, założone wszystkie części, ustawienia zawieszeń, skrzyni generalnie wszystkiego co jest potrzebne i pomocne, po tych wszystkich "zabiegach" samochód miał moc wyjściową 1168HP, ogólnie wszystko dalej było ok, ale od kilku dni wziąłem się za wyścigi długodystansowe, i po przejechaniu kilku z nich (olej wymieniałem po każdym), zauważyłem, że Jaguar nie ma już 1168HP tylko 1141HP, co mnie trochę martwi, gdyż olej jest wymieniony, Set ten, który sam stworzyłem, nawet zakupiłem coś o nazwie Body Rigidity Refresher Plan, i nie wiem czy można coś jeszcze zaradzić na to "zużywanie" się Mojego "dżaga" . . . . . .

Z góry Dziękuje za pomoc

Pozdrawiam

Re: Spadek Mocy w Jaguarze XJR-9 Race Car

Po zakupieniu Body Rigidity Refresher Plan i wymianie oleju powinien mieć moc taką jak po tuningu. Jeśli ma mniejszą to znaczy że moc spada wraz z przebiegiem kilometrów i nie da się już uzyskać mocy wyjściowej/tuningowej. Nowe auta po przejechaniu kilkudziesięciu/kilkuset kilometrów uzyskiwały dodatkowe HP z "docierania" w GT3. Po dłuższym użytkowaniu/przebiegu moc spadała poniżej mocy wyjściowej i nie dało się jej odzyskać. W GT4 jest podobnie.
    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zamieszczone przez schumi
      Po dłuższym użytkowaniu/przebiegu moc spadała poniżej mocy wyjściowej i nie dało się jej odzyskać. W GT4 jest podobnie.
      Tylko, że on ma zaledwie 5500km, przejechane . . . .
      No, ale ok, dziękuje Ci bardzo, i wniosek z tego taki, że będe musiał się zastanowić nad kupnem jakiegoś nowego Race Cara, Może Toyotkę GT-One, ale nie wiem jeszcze . . . . .

Dziękuje Schumi :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

ja mam podobny problem z minolta
        po prostu już zauważyłem ze to co nam pokazuje po tuningu wozu czyli ile ma koni nie zawsze zgadza się.

napszyklad
        jakiś samochód ma 1231hpm a w wyścigu pokazuje 1125hpm po prostu blendy gry

Komentarz

"Błendy" to Ty robisz. Pisz poprawnie.

Moderator Serwer

Komentarz

cze
            Mam pytanie pośrednio związane z tematem spadku mocy.
            Chodzi o docieranie NOWYCH aut w GT4, konkretnie ile kilometrów trzeba przejechac normalnej jazdy 2-4rpm. aby auto potem nie traciło mocy po większym przebiegu? a moze wogóle to całe docieranie w grze nie występuje ?
            Kupiłem nową HONDE NSX TYPE-R silnik fabryka oprócz dolotu i wydechu (stage 3) docierałem zaledwie 30-40kilometrów i po skończeniu docierania a także zmiany oleju silnik miał kilka koni mechanicznych więcej teraz sprawdze jak sprawa będzie wygladała po większym przebiegu i regularnej wymianie oleju (co kilka wyścigów chyba wystarczy).

Komentarz

przepraszam serwer ale ja nie mam polskich znaków na klawiaturze

Komentarz

To nie znaczy, że musisz pisać z błędami. Zamiast pisać blendy napisz po prostu bledy...

Moderator Serwer

Komentarz

Odpowiedź na pytanie które zadałem kiedyś w pierwszym poście została udzielona, proszę więc o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamykam

Moderator Serwer

Komentarz

Pracuję...
                    X