Re: Jaki jest wasz ulubiony,najtrudniejszy,najszybszy tor w GT4
Jeśli mowa tu o postępach to własnie dzisiaj dobiłem do 95% i ukończyłem wszystkie licencje na srebro, i też uważam to za Swój osobistu sukces
Jeśli chodzi o postępy to mam 98,8 % oraz licencje B, iB, A, iA - na złoto ; oraz licencje specjal pół na pół srebro z brązem.
I właśnie zabieram się za to bo nie może to tak wyglądać :wink:
pozdrawiam.
Aha...
A ja najbardziej lubię Trial Mountain. W każdej części mi się podobał. Nawet ciężko mi wytłumaczyć czemu. Podobają mi się też obie wersje Tsukuby, Seattle, wszystkie Fuji, Deep Forest no i oczywiście Nurburgring ;]. W sumie to prawie każdy tor jest fajny.
Najszybszy to chyba wiadomo?
Najtrudniejszy hm... no może nie najtrudniejsze, ale mnie najbardziej dobijają George Paris i Hong Kong, nie obraziłbym się, gdyby ich w GT5 nie było...
Brakuje mi za to Tahiti Road, Grindelwald i Red Rock Valley.
Zamieszczone przez Spoon
Aha...
A ja najbardziej lubię Trial Mountain. W każdej części mi się podobał. Nawet ciężko mi wytłumaczyć czemu. Podobają mi się też obie wersje Tsukuby, Seattle, wszystkie Fuji, Deep Forest no i oczywiście Nurburgring ;]. W sumie to prawie każdy tor jest fajny.
Najszybszy to chyba wiadomo?
Najtrudniejszy hm... no może nie najtrudniejsze, ale mnie najbardziej dobijają George Paris i Hong Kong, nie obraziłbym się, gdyby ich w GT5 nie było...
Brakuje mi za to Tahiti Road, Grindelwald i Red Rock Valley.
Mi to tam tylko brakuje RED ROCK VALLEY bo bardzo fajny tor technicznie i z tego co pamiętam to dość wąski w niektórych momentach a wywalić mogliby ICE ARENA po prostu badziewny tor
Ice Arena jest dla mnie torem nieosiągalnym ale podobnie jak Lukas uważam że w GT 5 powinna również napsuć krwi :wink:
W końcu im więcej tym lepiej
No, dokładnie, im trudniej tym lepiej
A co do samej Areny to jak dla mnie największym wyczynem jest bezbłędny przejazd Deltą S4 po max tuningu, po prostu ta potwora już w serii jest nieobliczalna, a co dopiero na śniegu i wzmocniona dodatkowo, katorga . . . .
Ostatnio z nudów wziąłem moją Silvię(ta na ostatniej fotce w moim temacie ze zdjęciami) na Autumn Ring. Okazało się że na nim szczególnie można łatwo i widowiskowo się poślizgac bokiem.
Fairlady Z LM (na dlugo optymalizowanych, wariackich ustawieniach ) i Nurburg,
to moj ulubiony secik.
Dlaczego? Uwielbiam luki na lekkim uslizgu i perfekcyjne zawiasy.
Czas w B-SPEC - 6'00"9xx (oczywiscie Z LM) z jednym, glupim czesaniem bandy.
a odbylo sie to w takim stylu:
Trial mountain tez lubie, ale ganiam po nim juz od GT1.
Do tego stopnia, ze w TT juz na poczatku zrobilem licencje S na zlotko (ze szlifami ),
co na innych torach wydaje mi sie absurdem
Fajny jest tez El capitan back, pod warunkiem, ze kosiara...
Nie wliczam tras typu rally i driving park.
Najlepszy dla mnie jest *i tu nie będę zbyt oryginalny, tor SUZUKA. Bardzo płynne zakręty, możliwość uzyskania dużej prędkości i małe szanse na zaliczanie band. To jest dla mnie taki uniwersalny tor.
Nie podoba mi się natomiast tor TSUKUBA. Po przejechaniu kilkudziesiąt okrążeń po prostu mi się znudził.
Ulubiony tor to bez wątpienia Nurburgring, przejechałem na nim więcej okrążeń niż na jakimkolwiek torze w GT4. Poza tym fajny jest Fuji Speedway 2005 oraz High Speed Ring.
Najszybszy to wiadomo - Test Course.
Z rajdowych tras najbardziej lubię jeździć po Tahiti.
Nie mam ulubionego toru do driftu, po poprostu nie lubię driftować w GT4. Wolę poszaleć w LFS.
Komentarz