Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki jest wasz ulubiony,najtrudniejszy,najszybszy tor w GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jaki jest wasz ulubiony,najtrudniejszy,najszybszy tor w GT4

Zamieszczone przez OkyBo
    Ten tor, to jest to, na nim nie można nudzić się - Slik5 uważam Ciebie za b.dobrego kierowcę, za ukończenie misji Nr 34.
    Dzięki wielkie za te słowa OkyBo Nie każdy docenia postępy w grze...

Komentarz

Jeśli mowa tu o postępach to własnie dzisiaj dobiłem do 95% i ukończyłem wszystkie licencje na srebro, i też uważam to za Swój osobistu sukces

Pozdrawiam

Komentarz

Jeśli chodzi o postępy to mam 98,8 % oraz licencje B, iB, A, iA - na złoto ; oraz licencje specjal pół na pół srebro z brązem.
        I właśnie zabieram się za to bo nie może to tak wyglądać :wink:
        pozdrawiam.

Komentarz

Aha...

A ja najbardziej lubię Trial Mountain. W każdej części mi się podobał. Nawet ciężko mi wytłumaczyć czemu. Podobają mi się też obie wersje Tsukuby, Seattle, wszystkie Fuji, Deep Forest no i oczywiście Nurburgring ;]. W sumie to prawie każdy tor jest fajny.

Najszybszy to chyba wiadomo?

Najtrudniejszy hm... no może nie najtrudniejsze, ale mnie najbardziej dobijają George Paris i Hong Kong, nie obraziłbym się, gdyby ich w GT5 nie było...

Brakuje mi za to Tahiti Road, Grindelwald i Red Rock Valley.
          Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
            Aha...

A ja najbardziej lubię Trial Mountain. W każdej części mi się podobał. Nawet ciężko mi wytłumaczyć czemu. Podobają mi się też obie wersje Tsukuby, Seattle, wszystkie Fuji, Deep Forest no i oczywiście Nurburgring ;]. W sumie to prawie każdy tor jest fajny.

Najszybszy to chyba wiadomo?

Najtrudniejszy hm... no może nie najtrudniejsze, ale mnie najbardziej dobijają George Paris i Hong Kong, nie obraziłbym się, gdyby ich w GT5 nie było...

Brakuje mi za to Tahiti Road, Grindelwald i Red Rock Valley.
            Mi to tam tylko brakuje RED ROCK VALLEY bo bardzo fajny tor technicznie i z tego co pamiętam to dość wąski w niektórych momentach a wywalić mogliby ICE ARENA po prostu badziewny tor

Komentarz

Ice Arena jest dośc trudna, jeśli chodzi o samą jazdę, i moim zdaniem w GT5 nie powinno jej zabraknąć :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ice Arena jest dla mnie torem nieosiągalnym ale podobnie jak Lukas uważam że w GT 5 powinna również napsuć krwi :wink:
                W końcu im więcej tym lepiej

Komentarz

No, dokładnie, im trudniej tym lepiej
                  A co do samej Areny to jak dla mnie największym wyczynem jest bezbłędny przejazd Deltą S4 po max tuningu, po prostu ta potwora już w serii jest nieobliczalna, a co dopiero na śniegu i wzmocniona dodatkowo, katorga . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Ostatnio z nudów wziąłem moją Silvię(ta na ostatniej fotce w moim temacie ze zdjęciami) na Autumn Ring. Okazało się że na nim szczególnie można łatwo i widowiskowo się poślizgac bokiem.

Komentarz

Fairlady Z LM (na dlugo optymalizowanych, wariackich ustawieniach ) i Nurburg,
                      to moj ulubiony secik.
                      Dlaczego? Uwielbiam luki na lekkim uslizgu i perfekcyjne zawiasy.
                      Czas w B-SPEC - 6'00"9xx (oczywiscie Z LM) z jednym, glupim czesaniem bandy.
                      a odbylo sie to w takim stylu:

Trial mountain tez lubie, ale ganiam po nim juz od GT1.
                      Do tego stopnia, ze w TT juz na poczatku zrobilem licencje S na zlotko (ze szlifami ),
                      co na innych torach wydaje mi sie absurdem

Fajny jest tez El capitan back, pod warunkiem, ze kosiara...

Szkoda mi tez Complex String z GT3 (3'10"xxx)

Pozdrowka dla killerow
                      Complex string rulez
                      GG - 11726632

Komentarz

Nie wliczam tras typu rally i driving park.

Najlepszy dla mnie jest *i tu nie będę zbyt oryginalny, tor SUZUKA. Bardzo płynne zakręty, możliwość uzyskania dużej prędkości i małe szanse na zaliczanie band. To jest dla mnie taki uniwersalny tor.
                        Nie podoba mi się natomiast tor TSUKUBA. Po przejechaniu kilkudziesiąt okrążeń po prostu mi się znudził.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Ulubiony tor to bez wątpienia Nurburgring, przejechałem na nim więcej okrążeń niż na jakimkolwiek torze w GT4. Poza tym fajny jest Fuji Speedway 2005 oraz High Speed Ring.
                          Najszybszy to wiadomo - Test Course.
                          Z rajdowych tras najbardziej lubię jeździć po Tahiti.
                          Nie mam ulubionego toru do driftu, po poprostu nie lubię driftować w GT4. Wolę poszaleć w LFS.

Pozdrawiam
                          i tyle..

Komentarz

Moim ulubionym torem jest Laguna Seca a do driftu to Apricot Hill Ring

Komentarz

zdecydowanie najlepszy tor do ustawien samochodu to deep forest.
                              ...::::::::::...

Komentarz

Zamieszczone przez kuba17
                                zdecydowanie najlepszy tor do ustawien samochodu to deep forest.
                                Święta racja. No i oczywiście trasa morelowa

-------------------------------------------------------------

Komentarz

PracujÄ™...
                                X