Jaki jest wasz ulubiony,najtrudniejszy,najszybszy tor w GT4
Siemka mój ulubiony tor to Nuburgring,najtrudniejszy hmmmmmmmmm...chyba Suzuka Long a najszybszy to Test Course nie no żartujepoważe to chyba Fuji Speedway ale ten co ma na końcu taki ekstra wielki łuk
Ulubiony tor - Nurburgring "Nordszelajfe| :mrgreen: no i długa wersja Suzuki, po prostu dzieło geniusza
Najtrudniejszy tor - Nurburgring jak dla mnie
Najszybszy tor - Test Course, a z innych to chyba Suzuka, która jest również bardzo technicnie trudnym torem
Do driftu używam:
Apricot Hill Ring - Bardzo szeroki, świetnie wyprofilowane zakręty, podjazdy i najazdy w środkowej części toru
Grand Valley Speedway - Również szeroki, zakręty pod wspaniałym kątem, no i przede wszystkim dośc długi, mówię tutaj o wersji pełnej, a nie East coś tam :wink:
High Speed Ring - Zakręty wyprofilowane idealnie, po drifting
Nurburgring Nordscheleife - Bardzo trudny, bardzo techniczny (chyba najbardziej), ale drifting (udany) tutaj daje sporo radości, przede wszystkim jest dość wąski co wymaga sporego wyczucia w operowaniu prawą gałką analogową, na ten Tor do driftu osobiście polecam BMW M3 GTR, po prostu świetnie się nim tutaj jeździ :wink:
Re: Jaki jest wasz ulubiony,najtrudniejszy,najszybszy tor w GT4
Nuburgring widze że jest waszym ulubiencem a według mnie do driftu jest nawet nawet Trail Mountain lubie ten tor..<przywiązanie z GT3> ale Circuit de la sethra byłby świetnym torem gdyby był równy to szczególnie zwracam uwagę na tą prostą chociaż udało mi sie tam jechać Midgetem 2 420km/h dzięki pchaniu przez Forda GT '02(stare auto Jeremiego)
Zamieszczone przez RobertGT4
Nuburgring widze że jest waszym ulubiencem a według mnie do driftu jest nawet nawet Trail Mountain lubie ten tor..<przywiązanie z GT3> ale Circuit de la sethra byłby świetnym torem gdyby był równy to szczególnie zwracam uwagę na tą prostą chociaż udało mi sie tam jechać Midgetem 2 420km/h dzięki pchaniu przez Forda GT '02(stare auto Jeremiego)
Jak chesz wiedziec to ci powiem..zrobiliśmy tak Ford GT '02 max speed wynosił 450 ale po tuningu tyle jedzie na Test Course ale my go wzieli na 2 playerów i ja jechałem Fordem a kumpel Midgetem proste
Zamieszczone przez RobertGT4
Jak chesz wiedziec to ci powiem..zrobiliśmy tak Ford GT '02 max speed wynosił 450 ale po tuningu tyle jedzie na Test Course ale my go wzieli na 2 playerów i ja jechałem Fordem a kumpel Midgetem proste
no dobrze al mi chodzi o to jak Ford GT40 mógł pojechać 2 420km/h
Nie 2420km/h tylko 420km/h a ta "dwójka" na początku to oznacznie Midgeta, po prostu Robert napisał cyfrą Arabską a nie Rzymską :wink:
Wniosek jest taki, że pchając Daihatsu Midget'a Fordem GT można uzyskać prędkośc 420km/h "w złączeniu" :wink:
I wszystko jasne
Zamieszczone przez Lukas
Nie 2420km/h tylko 420km/h a ta "dwójka" na początku to oznacznie Midgeta, po prostu Robert napisał cyfrą Arabską a nie Rzymską :wink:
Wniosek jest taki, że pchając Daihatsu Midget'a Fordem GT można uzyskać prędkośc 420km/h "w złączeniu" :wink:
I wszystko jasne
Pozdrawiam
no to wyjasnione.Moim ulubionym torem jest Laguna Seca,a do driftu to Fuji 2005 GT
Nurburgring bije wszystkie na tym torze mozna jezdzivc i jezdzic dlugo zajmie zapamietanie wszystkich zakretow nie to co speedwey* zamyasz oczy i jedziesz
Nurburgring jest moim zdaniem najtrudniejszym ze wszystkich torów w GT 4. Mnustwo technicznych zakrętów a pełne odwzorowanie nierówności w nawierzchni sprawia że łatwo wypaść z toru. Misja 34 - dwa bite tygodnie by ją ukończyć...
pozdrawiam
Ten tor, to jest to, na nim nie można nudzić się - Slik5 uważam Ciebie za b.dobrego kierowcę, za ukończenie misji Nr 34. Moim skromnym zdaniem jest jeszcze jeden nie doceniany, trudny technicznie tor "Monaco", oczywiście jest o wiele krótszy. Raczej te trudne są jednocześnie ulubionymi.
Misja 34? 5 kółek "na sucho" w Arcade Mode i za trzecim razem sie udało. Ponad 3 sekundy przewagi
Najtrudniejszy - zdecydowanie Nuerburgirng, chociaż po kilkuset okrążeniach nie jest taki straszny...
Ulubiony - Trial Mountain. Nie wiem co w nim jest, ale zawsze mnie przyciąga, najlepiej sie po nim jeździ.
Drift w GT4 jako taki mi nie odpowiada, ale jeśli jadę jakiś łatwy wyścig na dowolnym torze lubię zarzucić czasem zadkiem - takie skrzywienie z Live For Speeda
Komentarz