Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

No i zaczeło się granie...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No i zaczeło się granie...

właśnie skończyłem granie w GT4 opisze swój jedyny bolid jaki mam...

AUDI RS 4 '2001'
    2671cc 619bhp/6500rpm
    1500kg 4WD

nieznam dokładnie przetłumaczeń setup'uf na polski więc mogą być błędy:

*sportowy wydech i filtr powietrza
    *sportowe hamulce i komputer wspomagajcy hamulce
    *polerowane kanały dolotowe
    *odelżone tłoki i pierścienie
    *chip
    *NOS
    *sportowa skrzynka biegów
    *sportowe sprzęgło
    *odelżone koło zamachowe
    *carbonowy wał Cardana
    *sportowy dyferencjał
    *instalacja turbo 4ego stopnia
    *wydajniejszy intercooler
    *full sportowe zawieszenie (najtwardsze sprężyny, najniżej zglebiony)
    *maxymalne odelżenie auta 3ciego stopnia
    *oponki racing super hard

brakuje mi tylko klatki (30.000cr)

to tyle niektóre nazwy to może nawet niebyć to ale tak mi na to z rysunkuf w grze wyglada... (ktoś skumał o co mi chodzi??) autko nie ma sobie mocnych w klasie TURBO oraz 4x4 proffesional (no może poza Ruf ale to jush inna historia) i tyle... poprostu się chciałem podzielić z Wami moim automobilem kurde ten tjuning perfekcyny tylko że 4 razy droższy od tego auta... cały dzień jeździłem na niego... uff i te licencje...

Zamieszczone przez krzysiek
    setup'uf [...]rysunkuf[...]ktoś skumał o co mi chodzi??
    Mam nadzieję, że te śmieszne literówki, to nie wina Twojej dysleksji... ;p Czemu to Twój jedyny bolid? Aż tak mało kasy zostało Ci na zakończenie? Z resztą kupienie części do stunowania jakiegoś samochodu, to żadna filozofia - proponuję pogrzebać w mechanice...

A przy okazji właśnie taka propozycja - kupmy sobie każdy po takim samym samochodzie (niech będzie np. właśnie RS4) i proponuję zrobić mały konkursik kto "ćwiartkę" czyli odległość 1/4 mili pokona najszybciej! Co Wy na to?
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

w mechanice mam podgrzebane wierz mi na slowo... audi 4 jezdze jush od 3ciej cześci A-Spec i wiem że jest to jeden z najlepszych samochodów w kategorii 4x4, turbo i innych szybkich wyścigach o dużych mocach... 1/4 mili przejeżdża w czasie.. hmm no własnie niewiem dziś sporze... to odpowiem...

Komentarz

Krzysiek dzięki Tobie "napaliłem" się na tą RS4 a widzę, że słuch o Twoich czasach zaginął... Ile to Twoje Audi w końcu kręci? U mnie się udało zejść wreszcie poniżej 9 sekund i osiągnąć czas 08.986 s
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

no jak jush wcześniej nabazgrałem 09.651 ale do czasu... musze zakupić ostatnie odelżenie autka... więcej w poprzednim moim poście...
          http://www.kristofear.prv.pl

Komentarz

Pracuję...
          X