Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Początek gry w GT4

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Początek gry w GT4

Jestem tu nowy. Trochę gram w Gran Turismo 3 A-spec. Nie mam jeszcze 100% gry. Zaczynam grać w Gran Turismo 4 i chce wiedzieć jakie auto jest dobre na początek i jakie wyścigi warto przejechać jako pierwsze. O licencjach wiem, zawsze są one na 1 miejscu . W internecie znalazłem poradniki do Gran Turismo 3, że trzeba kupić mazde lub inne auto, takie tam. Bardzo mi pomogły, czy tutaj mi pomożecie
    Jeśli jestem w złym temacie lub post o takiej treści już jest proszę o zamknięcie tematu i podaniu w nim linku do tego postu.
    Gran Turismo rządzi!! Najlepsza gra związana z samochodami i do tego na najlepszą konsole PS2

Re: Początek gry w GT4

dobry wóz to nismo270r trzeba go zdobyć w licencjach nic kasy nie tracisz
    -czemu?
    -bo dasz mi dżemu.
    Pozdrawiam.

Komentarz

a w której licencji i co trzeba zdobyć złoto czy srebro a może brąz, proszę też o jakieś auto do kupienia, bo przyznam się nie wiem, czy uda mi się na złotko ;/
      Gran Turismo rządzi!! Najlepsza gra związana z samochodami i do tego na najlepszą konsole PS2

Komentarz

Mitsubishi Galant 2.0 DOHC Turbo VR-4 '89 - Używane samochody '80

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez waldas_gt
          a w której licencji i co trzeba zdobyć złoto czy srebro a może brąz, proszę też o jakieś auto do kupienia, bo przyznam się nie wiem, czy uda mi się na złotko ;/
          nie pamiętam ale wiem ze nie na złoto ani na srebro poprostu zrobisz tą licencje i masz tego NISMO
          -czemu?
          -bo dasz mi dżemu.
          Pozdrawiam.

Komentarz

Nismo 270R (S14) '94 dostajesz za ukończenie licencji International A (iA) na brązowy medal :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Nismo 270R (S14) '94 dostajesz za ukończenie licencji International A (iA) na brązowy medal :wink:

Pozdrawiam
              dzienkuje(za waldasa)
              -czemu?
              -bo dasz mi dżemu.
              Pozdrawiam.

Komentarz

thx wszyskim

Komentarz

Na początek Lupo za zdanie licencji, ewentualnie Civic albo FTO.

Komentarz

Zamykam

Moderator Serwer

Komentarz

Pracuję...
                    X