Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki samochod za 150 000 cr

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jaki samochod za 150 000 cr

twój wybór. Mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze jeździło, aczkolwiek mnie nie przekonują amerykańskie potwory. Są dobre do zabawy, nie do wyścigów :wink:

Komentarz

Jeśli miałbym wybierać między M3 a M5 to zdecydowanie M3!

Komentarz

Zrób mi tym Viperem okrążenie w Niemczech. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

podejrzewam, że micra cup car zrobiła by podobny lub nawet lepszy czas :wink:

Komentarz

Tak, ale nie można jej kupić za 150k. :wink:

Bo jej w ogóle nie można kupić. :wink:

A kolega pytał o autko które może kupić. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

tak wiem, ale według mnie viper, pomimo dużej mocy nie da rady sobie z japońskim maluszkiem. Ile na micra ma koni? 150? :wink:

jak dla mnie viper to kiepski wybór

Komentarz

ASL Garaya. Jestem tym samochodem zachwycony.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  No to i ja wyrażę się w temacie. :wink:

Generalnie jest sporo całkiem niezłych aut w tej cenie...ale wytypowałem dla Ciebie kilka.

UK.

TVR Tuscan Speed 6 '00 (94.050Cr.) - Bardzo szybki, lekki, doskonale prowadzący się, o wspaniałej sylwetce. Za niezbyt wygórowaną cenę. Za resztę pieniędzy zawsze można co nieco ulepszyć. :wink:

Lotus Esprit Sport 350 '00 (126.240Cr.) - Osiągami zbliżony do Tuscana, jednak moim zdaniem prowadzi się znacznie lepiej. Świetnie wyważony, wyglądający rasowo. Istny kozak.

America.

Dodge Viper SRT10 '03 (84.880Cr.) - 500 koni mechanicznych! To mówi samo za siebie, za resztę pieniędzy można dokupić regulowane zawieszenie i tym sposobem mamy...samochód idealny!

Chevrolet Corvette Z06 (C5) '00 (53.570Cr.) - Nie jest aż tak mocna jak Viper, ale prowadzi się lepiej. Za 100k które zostaje można dokupić trochę mocy i lepsze hamulce. :wink:

Germany.

BMW M3 '04 (74.560Cr.) - Masakrycznie szybkie, znakomicie prowadzące się coupe. Przyznać muszę, że za cenę 75k chyba nic nie sprawi Ci więcej radochy. :wink:

BMW M3 CSL '03 (113.610Cr.) - Jeszcze szybsze M3, ulepszone, szybsze, sprawniejsze, jeszcze efektywniej hamujące - Samochód którym chyba zdziałałem w tej grze najwięcej. Jest rewelacyjny. Wyprzedzałem nim już Corvetty, Vipery i Fordy GT. Polecam.

BMW M5 '05 (116.650Cr.) - Moim zdaniem nieco "przereklamowana" na tym forum. Nie mniej jednak jeździ szybciej od połowy supercarów. Na Neuerburgringu jednak wolniejsza od M3 CSL. :wink:

RUF RGT '00 (143.250Cr.) - W dobrych rękach jest szybka niczym CSL. Jednak wymaga większego skupienia, silnik z tyłu, napęd z tyłu...Porsche nigdy nie miało dobrego rozkładu masy, jednocześnie szybkie wyjścia z zakrętów sprawiają ogromną radość. Bez przeróbek daje rade w wyścigu samochodów z silnikami typu bokser.

Japan.

Honda NSX Type-R '02 (119.570Cr.) - Jeśli chodzi o prowadzenie, to chyba najlepiej prowadzący się seryjny samochód w tej grze. Jest na swój sposób magiczny i niepowtarzalny. Jeśli chodzi jednak o maszynę do pokonywania krętych kilometrów w zabójczym tempie, niczym nie ustępuje jej wymienione wyżej M3 CSL. :wink:

Nissan Skyline GT-R (R34) '00 (50.480Cr.) - W serii na Neuerburgringu w moich rękach jest o około 10-12 sekund wolniejszy od NSX-R'a - Lecz 100k które pozostaje na modyfikacje bez problemu może to zrefundować. Nie chciałeś 4WD, ale to jest rewelacyjne. :wink:

Tuning Cars.

HPA Motorsports Stage II R32 '04 (31.870Cr.) - Największa moc za najniższą cenę. 552HP w połączeniu z niską masą własną i napędem 4WD daje nam już w serii przewagę nad...praktycznie wszystkimi supercarami w tej grze. Bardzo twardy, z krótkim rozstawem osi. Prawdziwy uliczny "madafaka".

Mine's Lancer Evolution VI '00 (150.000Cr.) - I tutaj kolejne 4WD, dla jednych dobre dla innych złe. Samochód którym trzeba nauczyć się jeździć. Bezkompromisowy, zmodyfikowany Lancer. Dopisuję głównie jako ciekawostkę. :wink:

Tak, więc - Masz jakiś obraz. Wybrałem dla Ciebie te kilka w moim odczuciu, najlepszych - Szczerze polecam, M3 CSL. :wink:

Pozdrawiam
                  Cię kręcę!
                  I jak tu się zdecydować!
                  Nie lepiej od razu napisać było: "Tak, więc - Masz jakiś obraz. Wybrałem dla Ciebie te kilka w moim odczuciu, najlepszych - Szczerze polecam, M3 CSL. :wink:"
                  KiedyÅ› ja Ci tak odpiszÄ™ na jedno proste pytanie

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter
                    KiedyÅ› ja Ci tak odpiszÄ™ na jedno proste pytanie
                    Nie odpiszesz. :wink:

Chciałem przedstawić kilka samochodów i zrobiłem to. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

przynajmniej chłopak miał jakiś wykładnik :wink:
                      ale i tak wziÄ…Å‚ Vipera ehh..

Komentarz

Wykładnik - Bardzo ładne słowo, Over. :wink:

SFOT.

Pozdrawiam

Komentarz

Szkoda, że wziął Vipera, mógł trafić na lepszą brykę a tak będzie latał po poboczach :wink:

Spoko, domyśliłem się :mrgreen:

Wolno myślę, ale wystarczy trzepnąć i coś świta

Komentarz

Przepraszam za Off Topic. Z Angielska. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Viper to złom, nie ma szans z M3,Imprezami, czy Lancerami na Nürburgring.Na każdym zakręcie będziesz na trawie.

Komentarz

dodga vipera i stuningować

Komentarz

PracujÄ™...
                                X