Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

AC Cobra a Shelby Cobra

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• AC Cobra a Shelby Cobra

Tak więc jak w temacie, mam pytanie czym różnią się owe samochody ? Według jazdy mam odczucie że większego kopa ma amerykańska V8 Shelbiego, tylko czuję że on tak jakby pływa na drodze, myślę że ma chyba cięższy przód. AC trzymie się lepiej drogi i jest szybsze ale nie oto chodzi. Mimo tego czasy na torach są bardzo podobne często nie odbiegają od siebie wieloma sekundami. Cena niegra mi roli. Bo i tak już nic nie będe kupował, bo samochody mam potrzebne do eventow.
    Pytam się oto też że potrzebuje czegoś dobrego na wiścig 1000miles. A Jaguar E-type nie bardzo daje rady z AC Cobrą która tam się ściga.
    95% of Game Complete - GT4

Re: AC Cobra a Shelby Cobra

Na 1000 miles TYLKO AC Cobra ! . Shelby Cobra jest z USA więc nie może brac udziału . Hmm.. ja bym właśnie dlatego wybrał AC Cobrę .
    Ale jak ci się lepiej jeździ Shelby to kup oba :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez VSpeed
      Na 1000 miles TYLKO AC Cobra ! . Shelby Cobra jest z USA więc nie może brac udziału . Hmm.. ja bym właśnie dlatego wybrał AC Cobrę .
      Ale jak ci się lepiej jeździ Shelby to kup oba :mrgreen:
      I tu się mylisz, bo w tym wyścigu mogą brać udział samochody z całego świata. I najszybszym samochodem nie jest Shellby/AC Cobra, lecz Buick Special.

Komentarz

a myślałem że mogą tylko Z Europy . Sory za mój błąd

Komentarz

A czy nie wydaje Wam się, że Shelby Cobra jest tylko REPLIKĄ AC Cobry, z czasów współczesnych? IMHO w tych zawodach może startować tylko AC Cobra - jako oryginał z któregoś tam dawnego roku, a Shelby Cobra, jako wóz "młody" (replika) nie może w nich brać udziału?

Tak jest chyba w realu... jak w grze nie pamiętam.

EDIT: Mój błąd. Wikipedia mówi, że to wspólny produkt AC i Shelby'ego. Ale i tak wydaje mi się, że Shelby tam startować nie mogło...

Komentarz

Buick Special.
            No właśnie też nim chciałem jechać, tylko po wejściu wyświetliło mi się że to jakaś Specjalna wersja i nie można nim jechać

Komentarz

Zamieszczone przez Saleen
              Buick Special.
              No właśnie też nim chciałem jechać, tylko po wejściu wyświetliło mi się że to jakaś Specjalna wersja i nie można nim jechać
              Rzeczywiście nie da się nim jechać, ale za to dobrze sprawdza się Chevrolet Chevelle

Komentarz

Ja to dziś pykłem w AC Cobra S/C, ten event. Bardzo dobrze sprawdziła się, swietnie jedzie pozmieniane hamulce, zawieszenie i cała skrzynia biegów z kołami zamachowymi itp. Dotego na ostatni wiścig dokupiłem hipa i zmieniłem przełożenia. Pyrkała 292km/h w 2 godziny przejechane to było

Komentarz

Shelby Cobra jak najbardziej może brac udział w tym wyścigu. Sam go nią przejechałem.
                  To Carroll Shelby zbudował Cobre 427 a firma AC do dnia dzisiejszego produkuje replikę tego samochodu.

Komentarz

ehm... jesli moge to na evencie 1000miles [pomimo tego iż jest w europejskich eventach] nie potrzeba auta z europy jehałem tam shelbym ale... czlowieku! 25 okrążeń na Nurburgrinu??? musialbym być chory

Komentarz

4 godzinki i masz zaliczony
                      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

A na "Bespecu" niecałe 2 Powodzenia DTM Pojedź najlepiej Chevroletem Chevelle na wydł. przeł. Sam mam takie plany .
                        Mission 20
                        Czas: 3.38.602
                        Przewaga: 0.03.089

Komentarz

ac jest prawie replikÄ… shelby cobry.
                          AC ma szersze opony i bardziej wybrzuszone błotniki i większy rozstaw kół i osi.
                          zamiast sprężyn piórowych użytych w shelby AC miało sprężyny gwintowe
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

PracujÄ™...
                          X