Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wyścig Infineon - problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wyścig Infineon - problem

Próbuję wygrać ten wyścig, ale nawet z Toyotą G-One nie jest to proste. Auto za słabo hamuje i kiepsko skręca. Próbowałem różnych ustawień, ale bez skutku. Jakimi samochodami wygrywaliście ten wyścig ? (Endurance Event\Infineon -trwający 2 godziny i 45minut)

Re: Wyścig Infineon - problem

Ja wygrałem ten wyścig Formułą.Ale jak masz problem to raz sobie wejź tryb B-spec :wink: .Czasami się ten tryb przyda .Toyota Gt-one nie ma z nimi szans.W ogóle Toyota GT-ONE w tej części GT jest słaba.W GT3 jest prawie najlepsza.No więc ci polecam przejść ten wyścig formułą jak posiadasz.Ewentualnie trybem B-spec lub wygrać to innym bardzo dobrym autem.Jak nie posiadasz formuły to Toyotą Minoltą :wink: .

Komentarz

Uff, po ponad dwudziestym podejściu w końcu udało się. Uparłem się jednak na G-One. Zacząłem wyścig manualnie i dopiero po drugim pitstopie, gdy już miałem przewagę kilkudziesięciu sekund przełączyłem na B-spec. Przyznam jednak, że łatwo nie było, bo już pod sam koniec wyścigu, auto za mną niemal mnie dogoniło. W każdym bądź razie wyścig zaliczony.

Komentarz

Gratulacje .
        Tylko nie potrzebnie pisałem .

Komentarz

Formułki nie posiadam jeszcze

Komentarz

Możesz ją wygrać na 24 godzinnym wyścigu na Nurburguring.

Komentarz

Dzięki za info. A możesz mi powiedzieć tak poza tematem jakim samochodem najlepiej wygrać w Professional Event ostatnią serię wyścigów ?

Komentarz

Jeżeli ci chodzi o ostatni Championship to formuła lub jakimś z tych nalepszych aut może tą twoją GT-ONE spróbój ten championship przejść.
                Pzdr...

Komentarz

Pracuję...
                X