Próbuję wygrać ten wyścig, ale nawet z Toyotą G-One nie jest to proste. Auto za słabo hamuje i kiepsko skręca. Próbowałem różnych ustawień, ale bez skutku. Jakimi samochodami wygrywaliście ten wyścig ? (Endurance Event\Infineon -trwający 2 godziny i 45minut)
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyścig Infineon - problem
Zwiń
X
-
Re: Wyścig Infineon - problem
Ja wygrałem ten wyścig Formułą.Ale jak masz problem to raz sobie wejź tryb B-spec :wink: .Czasami się ten tryb przyda.Toyota Gt-one nie ma z nimi szans.W ogóle Toyota GT-ONE w tej części GT jest słaba.W GT3 jest prawie najlepsza.No więc ci polecam przejść ten wyścig formułą jak posiadasz.Ewentualnie trybem B-spec lub wygrać to innym bardzo dobrym autem.Jak nie posiadasz formuły to Toyotą Minoltą :wink: .
-
Re: Wyścig Infineon - problem
Uff, po ponad dwudziestym podejściu w końcu udało się. Uparłem się jednak na G-One. Zacząłem wyścig manualnie i dopiero po drugim pitstopie, gdy już miałem przewagę kilkudziesięciu sekund przełączyłem na B-spec. Przyznam jednak, że łatwo nie było, bo już pod sam koniec wyścigu, auto za mną niemal mnie dogoniło. W każdym bądź razie wyścig zaliczony.
Komentarz
Komentarz