Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze opinie o autach (GT4)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wasze opinie o autach (GT4)

Tu możecie wyrazić swoje opinie na temat niektórych samochodów. Wyszukiwarka mi nie wyszukała takowych tematów, więc piszę ten WARNING! Napiszcie tylko o niektórych autach (nie wszystkie)!
    MOJE OPINIE
    -FIAT 500R
    Wybór kolorów: biały (Bianco), jakaś taka akwamaryna, Blu Fond (prawie czarny), żółty i jakiś czerwony. Moc 18HP, dynamika znikoma, na byle wzniesieniu
    mdleje, a jednak planuję przejechać nim wyścig do 3200mm. Oczywiście po max-tuningu.
    Do nabycia w dniu 407 za 5,494!
    -TOYOTA ESSO ULTRAFLO SUPRA (JGTC)
    Mój japoński ideał. Prowadzenie idealne, perfekcyjne poczucie dynamiki w zakrętach, moc prawie 500HP... Kocham się e niej jako JGTC
    Do nabycia u Toyoty za 1,350,000!
    -Peugeot 206 Rally Car
    W klasie WRC też zasługuje na 5. Ładny, cichy dźwięk silnika, w Special condition Easy niepokonana maszyna... Po draśnięciu daje radę również w Normal (dirt/snow) i 206 Cup.
    Do nabycia u Peugeota za 750,000~!
    -VW New Beetle Cup Car
    Ta maszynka jakoś przypadła mi do gustu. Dobre trzymanie, ładne kolory, koszenie fur z tej półki... i to wszystko za 50k Cr! Kosi wszystkie Beetle, co daje pewność, że się wygra (no chyba że jest drugi Cup car )
    Do nabycia u VW za ww. cenę!
    -Nissan Silvia Spec S AERO (S15)
    Piękny dźwięk silnika, świetne trzymanie, jednak do "Silvia Sisters" trzeba go drasnąć. Polecam. 5
    Do nabycia w Used za nieznaną mi cenę!
    -Ostatni opiniowany narazie samochód - Plymouth Super Bird:
    Piękny wybór kolorów - ale jest on, niestety, najgorzej prowadzącym się autem, jakie widziałem w GT4. Nie skręca, ledwo hamuje, a przyspiesza dobrze! Można go hapnąć -uwaga -Golfem V! Do tego niepotrzebny spoiler! Niedostateczny!
    Do nabycia w Classic Muscle Car Championship!
    Inne samochody zopiniuję w miarę upływu czasu. Zapraszam do wyrażania swojej opinii na temat dowolnych samochodów.
    Mission 20
    Czas: 3.38.602
    Przewaga: 0.03.089

Re: Wasze opinie o autach (GT4)

Fajny pomysł ale nie lepiej zrobić kilka konkretnych testów aut jak to się robiło swojego czasu?

Komentarz

Tutaj chodzi o to -żeby wstawiać opisy/opinie aut. To może pomóc, gdy ktoś szuka optimum auta.
      Mission 20
      Czas: 3.38.602
      Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Rozwieje wątpliwości-wie o co chodzi

Ale zajrzyj w garaż jakie kiedyś tu testy robiliśmy.

Komentarz

W tym gaszczu literek nikt nie bedzie szukal samochodu, o ktorym chce cokolwiek sie dowiedziec. Ludzie sa tepi i nie potrafia czytac/szukac. Trzeba im wszystko kawa na lawe wykladac, wrecz lac ich tym po twarzy, by dopiero cokolwiek zauwazyli.

Pomysl dobry, ale nie dla tych ograniczonych kretynow. Auto-Test dotrze szybciej, choc i tak znajda sie tacy nierozgarnieci, ktorzy po raz setny zapytaja "co najlepsze za xxx CR"

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            W tym gaszczu literek nikt nie bedzie szukal samochodu, o ktorym chce cokolwiek sie dowiedziec. Ludzie sa tepi i nie potrafia czytac/szukac. Trzeba im wszystko kawa na lawe wykladac, wrecz lac ich tym po twarzy, by dopiero cokolwiek zauwazyli.

Pomysl dobry, ale nie dla tych ograniczonych kretynow. Auto-Test dotrze szybciej, choc i tak znajda sie tacy nierozgarnieci, ktorzy po raz setny zapytaja "co najlepsze za xxx CR"
            thooorn Ty masz głowę do pisania tekstów, może naskrobałbyś w dziale testów, chętnie rzuciłbym okiem BTW. Temat definitywnie do zamknięcia...

Komentarz

Chetnie. Musialbym miec tylko:

- PS2/GT4
              - sprawny i wydajny PC, ktory nie wylacza sie w kazdej chwili wg jego "widzi mi sie"
              - dzialajacy emu
              - brak objawow kurwicy spowodowany brakiem w/w rzeczy

:wink:

Komentarz

Pracuję...
              X