Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Minolta vs GT-One

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Minolta vs GT-One

Zamieszczone przez thooorn
    Co to za argument? Jeden super samochód jest gorszy od drugiego tylko dlatego, że osiąga niższe prędkości maksymalne?

Kiedyś pewien Mistrz powiedział, że wyścigu nie wygrywa się na prostych, ale w zakrętach. Niestety, wciąż większość dzieci, które dopiero oderwały się od NFSa, jest święcie przekonanych, że Top Speed to główny wyznacznik możliwości danego bolidu.
    Święta racja.Przez ten temat teraz naszła mnie ochota na GT-One.Szkoda że honda nie ma żadnej szuflady.Odrazu bym kupił :mrgreen:
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Dzieci, przestańcie robić OT w całym dziale GT4. Jeśli nie macie nic sensownego do powiedzenia, nie marnujcie miejsca na serwerze. Więcej pożytku z co niektórych postów byłoby, gdyby były napisane TU

Ostrzegam

Komentarz

Ok będziemy grzeczni :mrgreen: .Ja bym bardziej polecał Toyotę GT-ONE ale jak już masz brać szufladę to weź playstation pescarolo c60/judd race car,lub bmw v12 race car
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Jak dowiódł mój test race carów w dziale auto testy Minolta okazałą się o wiele lepsza od GT-ONE i można ją wygrać a nie kupować za te nawet 2.500000 cr. Jedynym minusem MINOLTY jest spalanie opon jednak jak ktoś umie dobrze posługiwać się ustawieniami przed wyścigiem to dla nie go nie będzie stanowiło to żadnego problemu.

Komentarz

Kurde neta mi odcięli na miesiąc, a potem chory 2 tygodnie. BMW V12 da tam w ogóle radę? Ptys ja również uważam, że Minolta to nie lada konkurencja dla GT-One z tego powodu iż Minolta go rozwala. Szukam jeszcze auta dla siebie, zostało mi 10 milionów z 45 milców (robiłem 6 dni, paląc obony w moim Subaru). Te NSX'y i Supr'y to zżeracze kasy

Komentarz

Zamieszczone przez Ptys11
              Minolta jest gorsza od gt-one na 100% bo gt-one można osiągnąć nawet 600 km\h a minoltą po full tuningu jak to kolega nissanmmr napisał, że tylko 491km\h (chociaż takie prędkości nigdy nie osiągnąłęm)
              Jak dowiódł mój test race carów w dziale auto testy Minolta okazałą się o wiele lepsza od GT-ONE i można ją wygrać a nie kupować za te nawet 2.500000 cr. Jedynym minusem MINOLTY jest spalanie opon jednak jak ktoś umie dobrze posługiwać się ustawieniami przed wyścigiem to dla nie go nie będzie stanowiło to żadnego problemu.
              nagle zmieniasz zdanie ? -.-

Minoltą jade wszystkie wyścigi z szufladami i jakoś jest do ogarnięcia.

Komentarz

to prawda z tym co napisałeś no ale na początku nie myślałem, że aż taka będzie różnica pomiędzy tymi samochodami.

Komentarz

to prawda z tym co napisałeś no ale na początku nie myślałem, że aż taka będzie różnica pomiędzy tymi samochodami.
                  nie myślałeś/wiedziałeś, a krytykowałeś ?
                  widać że polak

Komentarz

Minolta rozwala GT-One.

Komentarz

Toyota GT One jest szybsza

Komentarz

Pracuję...
                      X