Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przydatne spostrzeżenia dotyczące samochodów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Przydatne spostrzeżenia dotyczące samochodów

Witam na tym Wątku !
    Tutaj możemy pisać przydatne spostrzeżenia dotyczące samochodów, które mogą się przydać mniej zaawansowanym graczom.

1. Ja nie polecam samochodów FF. Ostatnio sobie kręciłem czasy Mitsubishi FTO GR '94 i Nissanem Silvią Q's (S13) '91 na Trial Mountain Reverse - wynik był szokujący - FTO 2:17xx - Silvia - 1:47xx Przypuszczam, że wina leży po stronie doskonałego prowadzenia Silvii. Oba samochody były podobnie ustawione. Poza tym FF strasznie szybko drą przednie opony ;( . Opel Tigra po tuningu (185HP) tez mnie utwierdził w tej opinii. Nie testowałem go na Trial Mountain, ale na pewno miałby gorszy czas - nawet od FTO.
    czekam na Wasze sugestie, które przydadza się Początkującym.
    http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
    Zapraszam do udziału!

Re: Przydatne spostrzeżenia dotyczące samochodów

Do wyścigów dla aut 4AWD polecam Mitsubishi Lancer VI GSR z 1999. Auto jest bardzo tanie (MAX 20 000 Cr. w Used Cars) a pełny tuning to cena tylko 160 000 Cr. Dostajemy w zamian bardzo dobrze prowadzące się autko, może nie najszybsze na prostych, ale w zakretach jest nie do pokonania .

P.S. Bardzo dobry pomysł z tym wątkiem. Tylko wydaje mi się coś, ze długo nie pociągnie

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Pracuję...
    X