Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

toyota minolta lub jakies lepsze autko gdzie wygrac ??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• toyota minolta lub jakies lepsze autko gdzie wygrac ??

siema
    chciałem wygrac jakeis lepsze autko bo nie chce sie m ijezdzic ciagle pandą zart jezdze teraz prawie max stuningowanym lancerem V i cadilaciem cieniem 900 konnym ... mam okolo 9 % przejdzonej gry ... :/ wiec nie wiem gdzie wygrac jakeis lepsze autko
    PStwo 75004 CB + Gran Turismo 4 = ))))))

kupie memorke 8 mb sony oryginalna !!
    GG:3912094
    matesz_gosc@wp.pl

jak masz 9% to nie wygrasz autka lepszego od Toyoty minolty ani nawet trochę gorszego niż Minolta.
    naprawdę dobre auta możesz wygrać jadąc w ENDURACE ale nie masz jeszcze dostępu do endurace.

Komentarz

Zajrzyj na główną stronę portalu, tam jest dostępna lista wszystkich nagród w poszczególnych turniejach. IMO (podkreślam, IMO) bardziej wart uwagi jest Mercedes Sauber C9, chociaż oba dostępne będą dla Ciebie dopiero po ukończeniu 25% gry, jako, iż wygrywa się je w wyścigach Endurance.

Jeżeli masz możliwość wygrania turnieju Deutsche Touring Car Meisterschaft (European Events), otrzymasz blisko 800 konnego Mercedesa, z którego jednak ja osobiście wiele pożytku nie miałem. Dlatego też uzbierałem na Toyotę GT-One, notabene właśnie notorycznie wygrywając DTCM (za wygranie wszystkich wyścigów w turnieju otrzymasz circa Cr. 150 000 plus circa Cr. 750 000 za Mercedesa, jeżeli zdecydujesz się od razu go sprzedać) i dzięki temu wygrałem Mistrzostwa w Professional Events.

Oczywiście GT-One to nie jedyna opcja, ba, nawet jedna z kilku (sam mam sentyment do tego wozu, dlatego właśnie do stajni Toyoty skierowałem swe kroki, aby moje uciułane 4 i pół miliona kredytów wydać); poza nią wybrać możesz np. PlayStation Pescarolo (szczerze polecam), BMW V12 LMR, Mazda 787B i Peugeot 905 (wymaga trochę wprawy i zwyczajnego przyzwyczajenia się do dość wolnej zmiany biegów). Ceny tych ostatnich kształtują się na pułapie 4 500 000 kredytów, poza Mazdą i Peugeotem, które są o bagatelny milion tańsze . Nie zapominaj także o używanych samochodach (787B, GT-One, R390 GT1, R92CP w kolorze czarnym), które pojawiają się co 700 dni w salonie wozów używanych - świetna okazja, zwłaszcza, że oferowane są po względnie niskich cenach (chyba około Cr. 2 500 000, jeżeli mnie pamięć nie myli) i wymagają jedynie obowiązkowej zmiany oleju i odświeżenia karoserii.

Najlepsze samochody i tak dopiero na Ciebie czekają w Endurance events - wspomniana Minolta, Audi R8, Bentley Speed 8...

Komentarz

Pracuję...
      X