Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przywrócenie domyślnych ustawieć wozu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Przywrócenie domyÅ›lnych ustawieć wozu

Jest możliwość żeby przywrócić domyślne ustawienia wozu (bez dokupionych turbo i innych części)? Kupiłem Audi R8 za 4500000 i tak w nim namieszałem, że nie da się nim jeździć.

//edit
    Dobry jest ten samochów w ogóle? Wart takiej kasy?

odp

Szkoda wydanych pieniądzy można je wygrać w wyścigu 24 h auto jest dobre ale naprawde trzeba wiedzieć jak je poustawiać bo sam je mam
    ( wygrałem ) ponoć nadaje się w wyściugu Formula GT w niemczech ale nie wiem jak je ustawć pozdrawiam

Komentarz

W opcjach ustawień, u góry są litery A,B,C.Przeważnie zmienia się ustawienia na literce A,a pozostałe dwie litery to są ustawienia fabryczne.Wystarczy zmienić A na B lub C i masz ustawienia początkowe (fabryczne).Ale jak namieszasz w B i C to nie wiem jak wrócić do fabrycznych.W GT2 wciskało się START na padzie i ustawienia wracały do fabrycznych,a tutaj...nie wiem.Zawsze jeszcze możesz wygrać lub kupić daną furę jeszcze raz,ale jechać kolejne 24h?....no chyba że ktoś lubi i ma czas.I właśnie m.in. po to jest B-SPEC.Włączasz i zapominasz na całą dobę.
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

domyślne ustawienia da się zmienić oprzez funkcję default, ale tylko w Transmission, Suspension i LSD, brakes, downforce, ballast weight i driving aids nie da się w ten sposób

Komentarz

"po to jest B-SPEC.Włączasz i zapominasz na całą dobę."

Lekka przesada...

Mozna przyspieszyc czterokrotnie uplyw czasu.
          Complex string rulez
          GG - 11726632

Komentarz

3 krotnie jak coś a z tym B spec to nie przesada.Ja 24 godzinne zostawiałem żeby sie same jechały

Komentarz

Chyba, że ktoś chce zdobyć w tych wyścigach 200 pkt. A-speca, wtedy 72 godzin bez przerwy (jedynie przerwy między wyścigami). Biorąc pod uwagę fakt, że jedzie się samochodem dużo słabszym i jest spore ryzyko przegrania na ostatnim okrążeniu.

Komentarz

Zawsze mnie ciekawilo czy znalazł się jakiś hardcorowiec co wygrał chociaż jeden 24h w całości na A spec.I wcale nie myśle o graniu na raty z przerwami na sen tylko o graniu bez przerw.

Komentarz

Zamieszczone przez Seeker
                  "po to jest B-SPEC.Włączasz i zapominasz na całą dobę."

Lekka przesada...

Mozna przyspieszyc czterokrotnie uplyw czasu.
                  Można przyspieszyć 3-krotnie,ale jak zjedzie do pitu to czas wraca do rzeczywistego.Mnie chodziło o to że zapominasz na całą dobę a nie przełączasz (przyspieszasz) czas co 9-10 minut.To jest ok. 9 h siedzenia przy konsoli,w tym czasie mógłbym robić coś innego.
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Re: Przywrócenie domyślnych ustawień wozu

Kliknij na default i wszystko wróci do normy w settings
                    ...::::::::::...

Komentarz

Zamieszczone przez kuba17
                      Ty chyba niegrałeś w GT4

Komentarz

Jak już gadasz o NFS to wystarczy że wcisciesz Z i zada ci pytanie o skasowanie tuningu auta . . . . . :wink:

Komentarz

JA mam R8 i ma 1059 km jak jesteś dobry i cierpliwy to masz szane wygrać z formułami
                          ...::::::::::...

Komentarz

JA mam R8 i ma 1059 km jak jesteś dobry i cierpliwy to masz szane wygrać z formułami
                            A co to ma kochanie wspulnego z tematem? jak masz tak robic to spadaj i mnie nie denerwuj.

Komentarz

Troche wspolnego ma bo login6 pytal czy to odbry samochod.. Tyle ze temat zostal wyczerpany po 4 poscie. Mozna by zamknac (wyczyscic) bo dajel to juz tylko offtop bedzie.. Nie pierwszy i nie ostatni taki as jak kuba17 nas odwiedza..
                              maruda
                              A-spec 17,839 km

Komentarz

PracujÄ™...
                              X