Re: Trick na łatwą kasę - 700000cr w 10 minut!!!!
Dużo zbierać nie trzeba. Lancerek w używanych kosztuje może 7-8k. Za resztę z początkowych pieniędzy kupujemy najlepsze dostępne turbo. Wszystko zależy od umiejętności prowadzenia auta i korzystania z wystających rogów budynków do spychania w nie przeciwnika. Ja robiłem przed tym góra 2-3 wyścigi Lupo z licencji aby dostać jeszcze kilka tysięcy na tuning wspomnianego wyżej Lancerka.
Przepraszam koledzy, ze odkopuje stary temat, jestem tutaj nowy, mam pytanie, czy do tego poradnika z pierwszego postu trzeba ukończyć wszystkie licencje? bo mam tylko pierwsze a i b .
Dobra nazbierałem kasy dzięki tej metodzie, kupiłem też to Audi TT TOURING CAR, za kasę stuningowałem na max'a Lancer'a EVO VIII i wygrałem jakąś serię japońską dzięki której wygrałem jakiegoś wypasionego nissana 350z TOURING CAR 902KM, ogólnie sporo bryk wygrałem już i sposro kasy nazbierałm, dzięki .
Zamieszczone przez Banzai94
Proszę bardzo! Początek taki sam ale koniec będzie inny.
1. Kupić sobie jakiś dobry w prowadzeniu wóz, w moim przypadku - Lancer stary model, napęd na 4 koła.
2. Stuningować sobie powyższy wóz.
3. Wejść w SPECIAL CONDITIONS.
4. Ukończyć pierwszy puchar, zdobywając dzięki temu CADILLACA CIEN (740HP).
5. Zrobić tym CADILLAKIEM następny puchar w SPECIAL CONDITIONS.
6. Dostajemy dzięki temu terenową TOYOTĘ RALLY CAR wartą 265000cr.
7. Sprzedać tą TOYOTĘ.
8. Idziemy do Tuners Village i wchodzimy do HKS i kupujemy HKS GENKi HYPER SILVIA - ona będzie się najbardziej nadawać.
9. Wbijamy się na JAPANESE EVENTS, robimy tam pierwszy wyścig z listy. (najlepiej B-Specem).
10. Wygrywamy tam NISSANA FAIRLADY - jest on warty 300000 Cr.
11. Powtarzamy 9, 10 tyle ile siÄ™ nam zechce.
PROSTA RZECZ, A CIESZY!!!
Ten sposób jest tragiczny dostajemy tylko 300.000 kredytów za auto. A HKS trzeba się troche nameczyc na B-specu żeby powyprzedzać(bez tunningu)
Najlepszy sposób z European events na B-spec'u. Jedzie sie tak samo dlugo jak w japaneese a jest 2 razy wiecej kasy
Komentarz