Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Trick na łatwą kasę - 700000cr w 10 minut!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Trick na łatwą kasę - 700000cr w 10 minut!!!!

W test course... kuźwa zlituj sie człowieku

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
      W test course... kuźwa zlituj sie człowieku
      Co?? Są to dwa 24 godzinne wyścigi. I odbywają się nie na TEST COURSE, tylko na Circuit de La Sarthe I i II... Ludzie...
      GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Na test course nie ma żadnego endurace...

Komentarz

To akurat była ironia. Głupie pytanie głupia odpowiedź.

Komentarz

Rozumiem Twoją ironię, lecz ktoś może jej nie rozumieć. Potem przyjdzie taki i będzie wrzeszczał że to nie jest na test course...

Komentarz

A według mnie bardzo przydatny poradnik... tylko trzeba na tuning i tego Lancerka zbierać

Komentarz

Dużo zbierać nie trzeba. Lancerek w używanych kosztuje może 7-8k. Za resztę z początkowych pieniędzy kupujemy najlepsze dostępne turbo. Wszystko zależy od umiejętności prowadzenia auta i korzystania z wystających rogów budynków do spychania w nie przeciwnika. Ja robiłem przed tym góra 2-3 wyścigi Lupo z licencji aby dostać jeszcze kilka tysięcy na tuning wspomnianego wyżej Lancerka.

Komentarz

Przepraszam koledzy, ze odkopuje stary temat, jestem tutaj nowy, mam pytanie, czy do tego poradnika z pierwszego postu trzeba ukończyć wszystkie licencje? bo mam tylko pierwsze a i b .

Komentarz

Do wyścigu, w którym wygrywasz Toyotę trzeba A, a do DTM IA.
                    narancs alternativa

Komentarz

Dobra nazbierałem kasy dzięki tej metodzie, kupiłem też to Audi TT TOURING CAR, za kasę stuningowałem na max'a Lancer'a EVO VIII i wygrałem jakąś serię japońską dzięki której wygrałem jakiegoś wypasionego nissana 350z TOURING CAR 902KM, ogólnie sporo bryk wygrałem już i sposro kasy nazbierałm, dzięki .

Komentarz

Zamieszczone przez Banzai94
                        Proszę bardzo! Początek taki sam ale koniec będzie inny.
                        1. Kupić sobie jakiś dobry w prowadzeniu wóz, w moim przypadku - Lancer stary model, napęd na 4 koła.
                        2. Stuningować sobie powyższy wóz.
                        3. Wejść w SPECIAL CONDITIONS.
                        4. Ukończyć pierwszy puchar, zdobywając dzięki temu CADILLACA CIEN (740HP).
                        5. Zrobić tym CADILLAKIEM następny puchar w SPECIAL CONDITIONS.
                        6. Dostajemy dzięki temu terenową TOYOTĘ RALLY CAR wartą 265000cr.
                        7. Sprzedać tą TOYOTĘ.
                        8. Idziemy do Tuners Village i wchodzimy do HKS i kupujemy HKS GENKi HYPER SILVIA - ona będzie się najbardziej nadawać.
                        9. Wbijamy się na JAPANESE EVENTS, robimy tam pierwszy wyścig z listy. (najlepiej B-Specem).
                        10. Wygrywamy tam NISSANA FAIRLADY - jest on warty 300000 Cr.
                        11. Powtarzamy 9, 10 tyle ile siÄ™ nam zechce.
                        PROSTA RZECZ, A CIESZY!!!
                        Ten sposób jest tragiczny dostajemy tylko 300.000 kredytów za auto. A HKS trzeba się troche nameczyc na B-specu żeby powyprzedzać(bez tunningu)
                        Najlepszy sposób z European events na B-spec'u. Jedzie sie tak samo dlugo jak w japaneese a jest 2 razy wiecej kasy

Komentarz

PracujÄ™...
                        X