Niestety, nie można.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy sÄ… kody do GT4?
Zwiń
X
-
Obobiście brzydzę się kodami. Nigdy ich nie używałem i nie zamierzam ich używać. Kiedyś dużo i długo pogrywałem w gre Quake III Arena, gdzie używanie kodów jest niedozwolone - karane banem na wszystkich serwerach. Być może dlatego jestem tak negatywnie nastawiony do używania kodów. Może to zabrzmi nietaktownie, ale mam już wyrobione zdanie na ten temat . . .
Kody sÄ… dla "jeleni", dla nie domagajÄ…cych graczy. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam serdecznie :wink:
Komentarz
-
Ile razy trzeba wam powtarzac ze to jest temat O KODACH?!Jak chcecie to zalozcie wlasny temat po tytulem "Stop cheaterom" albo cos w tym stylu ale nie offtopujcie tu.Poprostu koniec offtopu i tyle.Rozumiemy sie?A co do tego szpanowania autami to ja gadam o kodach tylko z ciekawosci bo nieslyszalem jeszcze o kodach do gt4 wiec sami rozumiecie
.No wiec wrocmy do tematu.
Ciekawe co by powiedzial producent gry jakby sie ich zapytac o kody do gt4.
Komentarz
-
Gameshark i/lub Action Replay to taka mała przystawka do konsoli PSX wpinana do szerokiego wejścia Parallel z tyłu konsoli.Modele konsoli 900.. i PSONE nie posiadają tego wejścia.Dla konsoli PS2 jest płyta DVD "Action Replay Max coś tam.." zawierająca kody do gier.O tym skąd ją wziąść napisałem wcześniej w tym temacie i nie jest to promocja piractwa tylko jeden ze sposobów na zdobycie takiej płyty.
P.S. O piractwie napisałem w razie gdyby ktoś mi je zarzucał.Gram w GT już 15 lat
Komentarz
-
Zamieszczone przez soundtropolisObobiście brzydzę się kodami. Nigdy ich nie używałem i nie zamierzam ich używać. Kiedyś dużo i długo pogrywałem w gre Quake III Arena, gdzie używanie kodów jest niedozwolone - karane banem na wszystkich serwerach.Hehe żartuje :wink:
http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
ja tez nie popieram gry z kodami, ewentualnie po przejsciu gry bo czasem to daje frajde. granie od poczatku z kodami nie daje satysfakcji prezynajmniej mi..
jedyna gra w jaka gralem z haxami to wc3 z maphackiem i w dodatku zlapali mnie na tym :/ ale kiedy to bylo..
pozdro
Komentarz
-
Re: Czy sÂą kody do GT4?
Na tej stronie sa kody jeżeli można je nazwać kodami niestety po angielsku :http://www.consolecheatcodes.com/pla...mo4cheats.html
Komentarz
Komentarz