Ja mialem kiedys plyte z kodami wsadzalo sie do konsoli i naciskalo co sie chce i bylo ja mam teraz w grzyba kasy o tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle
Mam taką płytkę,ale tam są kody tylko do GT3 (no i do kilkuset innych gier) ,nazywa się "Action Replay PS2 2006" (AR+),ale działają tylko na oryginalnych płytach,na piratach niestety nie a szkoda.
P.S. Można ją ściągnąć ze stron z torrentami tylko trzeba mieć program BITTORRENT lub podobny,no i nagrywarkę DVD.
Jestem nowy na forum ale w Gran Turismo gram od 2 czesci. NIgdy nie przeszkadzalo mi ze nie mialem kodow do 4 czesci. Ale skoro juz sa to czemu nie tylko nikt konkretnie napisal jak uzywac gamesharka. Uzywalem gamesharak ale na emulatorach. Mam duzo kodow ale nie wiem jak ich uzywac. I jezeli ktos bylby laskaw napisac jak mam sobie zrzucic zdjecia z PHOTO MODE na kompa. Dzieki.
Co to za przyjemność z gry, ułatwiając ją sobie kodami
Po to jest stopień trudności, żeby czerpać z tego frajde, że sie w końcu po wielu nieudanych próbach wygrało.
Co to za przyjemność z gry, ułatwiając ją sobie kodami
Po to jest stopień trudności, żeby czerpać z tego frajde, że sie w końcu po wielu nieudanych próbach wygrało.
Racja oczywiście,ale dzięki Gameshark'owi można tworzyć hybrydy.Kiedyś na PSX dzięki kodom do Gamesharka w GT2 wstawiłem silnik z HKS Drag 180SX do Golfa III V6.(niestety po resecie trzeba to robić od nowa) Wył jak dragster ,a jak mielił kołami...Na TC osiągnąłem nim prawie 450km/h.Aż żałuję że nie moge podpiąć GS do PS2,a płyta z kodami nie działa na piraty jak na złość.Dzięki GS można mieć w GT2 ukrytego merca CLK Race car D2 i vw polo 1.4(chociaż mi się nie udało)trzeba zwracać uwagę na wersję gry tzn. NTSC,U/C i PAL bo kody są różne do każdej wersji.Mając GS można robić cuda tylko trzeba być cierpliwym bo nie zawsze działają.A kodów do GS na necie są tysiące.
Wiem ze kody nie daja satysfakcji z samodzielnego przejscia gry ale to bylo juz walkowane ohoho...To jest temat o kodach.Tu nie krytykuje sie kodow tylko sie ich szuka.
Ale wrocmy do tematu.Co to jest Gameshark?(tylko bez "co za debil" prosze) Skad wziac taka plyte z kodami?Bo ja nie mam piratow to moze by chodzila,co to za plyta?GS to skrot od gameshark czy to co innego? Prosze o wyrozumiale odpowiedzi :wink:
Komentarz