Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy są kody do GT4?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Niestety, nie można.

Komentarz

Wybaczcie, ale jesteście żałośni.
      Uważam że gra na kodach jest dla "jeleni",nie domagających, a Was stać chyba na więcej :wink: ???

Komentarz

Wybaczcie, ale jesteście żałośni.
        Uważam że gra na kodach jest dla "jeleni",niedomagających, a Was stać chyba na więcej ???
        I to powinno zamknąć temat

Komentarz

Dlaczego? Kody są dla mnie ciekawostką i jak już ich używać to dopiero po przejściu gry :wink:

Komentarz

Obobiście brzydzę się kodami. Nigdy ich nie używałem i nie zamierzam ich używać. Kiedyś dużo i długo pogrywałem w gre Quake III Arena, gdzie używanie kodów jest niedozwolone - karane banem na wszystkich serwerach. Być może dlatego jestem tak negatywnie nastawiony do używania kodów. Może to zabrzmi nietaktownie, ale mam już wyrobione zdanie na ten temat . . .
            Kody są dla "jeleni", dla nie domagających graczy. Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam serdecznie :wink:

Komentarz

Ile razy trzeba wam powtarzac ze to jest temat O KODACH?! Jak chcecie to zalozcie wlasny temat po tytulem "Stop cheaterom" albo cos w tym stylu ale nie offtopujcie tu.Poprostu koniec offtopu i tyle.Rozumiemy sie?A co do tego szpanowania autami to ja gadam o kodach tylko z ciekawosci bo nieslyszalem jeszcze o kodach do gt4 wiec sami rozumiecie .No wiec wrocmy do tematu.

Ciekawe co by powiedzial producent gry jakby sie ich zapytac o kody do gt4.
              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Tak jest jeden Trzeba je tylko najpierw wszystkie kupić

Komentarz

Gameshark i/lub Action Replay to taka mała przystawka do konsoli PSX wpinana do szerokiego wejścia Parallel z tyłu konsoli.Modele konsoli 900.. i PSONE nie posiadają tego wejścia.Dla konsoli PS2 jest płyta DVD "Action Replay Max coś tam.." zawierająca kody do gier.O tym skąd ją wziąść napisałem wcześniej w tym temacie i nie jest to promocja piractwa tylko jeden ze sposobów na zdobycie takiej płyty.
                  P.S. O piractwie napisałem w razie gdyby ktoś mi je zarzucał.
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

A skąd można zdobyć tą płytkę?

Komentarz

...kupić

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
                        Obobiście brzydzę się kodami. Nigdy ich nie używałem i nie zamierzam ich używać. Kiedyś dużo i długo pogrywałem w gre Quake III Arena, gdzie używanie kodów jest niedozwolone - karane banem na wszystkich serwerach.
                        Skąd wiesz? Używałeś kodów? Hehe żartuje :wink:
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

ja tez nie popieram gry z kodami, ewentualnie po przejsciu gry bo czasem to daje frajde. granie od poczatku z kodami nie daje satysfakcji prezynajmniej mi..
                          jedyna gra w jaka gralem z haxami to wc3 z maphackiem i w dodatku zlapali mnie na tym :/ ale kiedy to bylo..

pozdro

Komentarz

chyba nie w gt2 były cheaty a tu chyba nie ma
                            w encyklopedi gier 2006 jest kod do gt4 :wymień olej bedzie szybszy
                            ...::::::::::...

Komentarz

Zamieszczone przez kuba17
                              chyba nie w gt2 były cheaty a tu chyba nie ma
                              w encyklopedi gier 2006 jest kod do gt4 :wymień olej bedzie szybszy
                              Nim cokolwiek napiszesz to radze pierw przeczytać wszystkie posty w temacie!!!
                              Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Re: Czy sÂą kody do GT4?

Na tej stronie sa kody jeżeli można je nazwać kodami niestety po angielsku :http://www.consolecheatcodes.com/pla...mo4cheats.html

Komentarz

Pracuję...
                                X