Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] JISAW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] JISAW

Widać, że tatuś dobrze kreuje zainteresowania małego :mrgreen: Pozdro!

Sorka za OT ^^

Komentarz

Fajna ta Supra na psich jajach

Ale Viper... znowu Viper

Komentarz

Po małej przerwie w GT4 ruszam znów
        Niedokończona sesja Vipera i zupełnie coś nowego!
        Pierwszy raz zdobyte odkąd gram w GT4 jeszcze nigdy do końca nie dojechałem hehehe po prostu głupie zrządzenie losu

Komentarz

Najzajebistrze: 9, 8 i 2. Te foty świetnie ukazują dynamikę, a nr 2 za kadr, po prostu świetny.

Komentarz

Formuła niezbyt mnie zachwyca, aczkolwiek trójka jest całkiem, całkiem. Z Viperem jest juz o wiele lepiej, aczkolwiek mogło by być nieco wiecej dynamiki. 9 najlepsze.

Komentarz

Next One
              Kolejne coś tam. Jak zwykle nie skupiam sie na tym żeby raz a porządnie zrobić sesje z jednym wozem tylko jak widać nawalone hehe.
              Pobierałem to co miałem na kartach pamięci jedynie Supra (kolejny raz ) była świeżo robiona. Mitsu mi się w używkach trafił prawie jak z salonu bo przebiegu miał 10km! hehe teraz czaje się za Suprą hahahahah

Komentarz

Masz słabość do czerwonej bestii w białych pasach... Ja podobnie.

1. Raczej nic mówić nie trza... Ładnie i tyle.
                2. Z tym zdjęciem chyba kolorami majstrowałeś, albo źle widzę... Sam nie wiem. Tak czy inaczej ładnie.
                3. To lubię. Sześć plus za ogień.
                4. *.* ... To neony ? Ja mam coś z oczyma... :/ Jezu jaka piękna ta fota. Jeżeli to są na prawdę neony to lecę kupować tego Skajlajna.
                5. Piękne ujęcie driftu. Nic dodać, nic ująć.
                6. To samo co 5, ale przyczepię się do za bardzo rozmazanego tyłu auta.
                7. 3x tak, dziękuję...
                8. To samo co 3.
                9. Ta Supra jest chromowana ? :O
                10. ... to same pytanie co przed chwilą...
                11. Zabiłeś mnie tym... Poległem. Rzeczywiście, jedno z najzajebistrzych zdjęć jakie widziałem.
                12. To chyba z GT5. Jakież to ładne.
                13. Miodzio.
                14. Supra zjadła zakręt.
                15. Super ujęcie. Świetne.
                16. Bjuti, bjuti, bjuti. :E
                17. Też mam takie same felgi mam w Eclipsie. Zdjęcie tylko ładne.
                18. Aż tylko ładne.

Oglądając te zdjęcia nie jestem pewny czy mam wszystko dobrze z oczkami. Może to dlatego, że piszę ze szpitale kilka godzin po operacji nosa ?... :E

Komentarz

Nie no stary, teraz polecuałeś ostro bez trzymanki, dałeś czadu! Viper nie porywa, ale fajny motyw z górami w tle. Nissan jest na plus, nawet nie wiedziałem, że świeci neonami Ujęcia z driftu pasują do niego, nie mam zastrzeżeń. Ale Supra dopiero odebrała mi mowę... Jest MEGA! 9 i 10 zajebiaszcze, jakby gdzieś w hangarze zdjęcia robione były Dalej jest równie świetnie, naprawdę. Eclipse też spowodował opad szczęki, z każdego zdjęcia wylewają się tony miodu, naprawdę super robota! Moje gratulacje :mrgreen:

P.S. Mitsu ma na sobie felgi firmy O.Z?

Komentarz

Pracuję...
                  X