Witam. Tutaj będę zamieszczał moje zdjęcia z GT 4. Jestem nowicjuszem w tej opcji, bo nigdy nie korzystałem z tego "PHOTO TRAVEL", więc bądźcie wyrozumiali. Z góry dziękuje.
Dzięki za radę. No to będę wrzucał miniaturki. :wink: Teraz zdjęcie mojego Lotusa Esprit HC z 1987 r podczas jazd testowych na Nurburgring Nordschleife.
Po długiej przerwie powoli będę wracał do tego tematu. Ponieważ moje Ps3 szlak trafił, byłem zmuszony powrócić do poczciwej czarnulki z GT4. Ona na mnie czekała i mnie nie zawiodła! Zdjęć możecie spodziewać się jakoś w tym tygodniu
Ok. Dzisiaj wstawie kilka fotek. Danie główne to Nissan Skyline GT-R, a na deser BMW Z4 z okazji tego, że w końcu doczekaliśmy się śniegu w Gliwicach. Zapraszam.
Bardzo ładne zdjęcia, szkoda że tyle photo travel bo lubie sety z toru ale miło sie ogląda. Skaluj zdjęcia do 600x400 i wrzucaj całe to znacznie ułatwi oglądanie
Za radą Dreadlock89 dodaję kolejne fotki przeskalowane do rozmiary 600x400 a tak.ze jest to sesja tylko z toru. Na celowniku Subaru Impreza (wszystkim dobrze znana) oczywiście obowiązkowo w niebieskim kolorze. Teraz, skoro idą ferie zdjęć będzie coraz więcej więc śledźcie zmiany w mojej galerii. Pozdrawiam GTManiac.
Po pierwsze to duży szacunek dla Ciebie, iż pomimo nieszczęśliwego defektu PS3, pstrykasz foty teraz w GT4
Mam sentyment do fotografowania w GT4 i brakuje mi miejsc, których niestety nie ma w GT5...
Impreza z poprzedniej sesji w całości mi odpowiada (jest czyściutko-piękniutko :wink: ), podobnie zresztą jak deteemowski Benz,
który wrzuca banana na gębę :wink: (doskonałe #6 i #8 )
Dobra robota i widać, że coś się dzieje
Czekam na kolejne prace
5 jest zabujcza. Pozostałe są poprawne ale nie robia na mnie wrazenia. Czeka Cie sporo pracy i musisz sie przyzwyczaic do foto w gt4 bo to inna gorsza bajka. Zapraszam tez do siebie, niebawem nowe zdjęcia
Komentarz