Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Olo699

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] Olo699

Zdecydowanie 138 najlepsze świetny kadr,ciekawe zestawienie samochodu z lakierem,zdecydowanie pasuje.

Komentarz

137, i może 140, gdyby Autko było ustawione przodem.

Komentarz

Szalejesz Sam swego czasu w GT4 posiadałem takiego Yarisa o bardzo podobnym kolorze. Mam rozumieć, że 141 to pomysł albo na bilboard albo na okładke? Fotki bardzo ładne. Czekam na kolejny wrzut ;]

Komentarz

Powiedzmy, że na jakiś bilboard Myślę, że jutro kolejne auto, a w międzyczasie delektuj się poprzednimi fotami ;D

Komentarz

• Special Colors - part VIII

Pora na Renault Avantime '02 w kolorze "Jaune", jest nagrodą za zwycięstwo w Megane Cup. I w sumie chciałbym powiedzieć parę słów o tym aucie. Siadając za kółkiem myślałem, że będzie to kolejny nudny przejazd (207HP, 1741kg), bez choćby cienia emocji (nie licząc może Yarisa i MGF). Jednak po pierwszej chwili byłem ździwiony, gdyż auto bardzo żywo przyspiesza i rwie się do ścigania, czego nie czuć z pewnością w Driving Mission nr. 10. Co ciekawe na zakrętach okropnie nim trzęsie, lecz mimo to dostałem dawkę dobrej zabawy, przez co polecam to auto. No a teraz przejdźmy do rzeczy (od razu przepraszam za jasność, znów jest za ciemno -,-).
            142.

143.

144.

So close - 145.

146.

147.

Komentarz

To może ja powiem, tylko które według mnie zdjęcie jest okropne :

144 - za przebrzydką dynamikę i ostrość, a także kadr. Wygląda to tak jakbyś na siłę chciał tylko pokazać diabelski młyn.

Reszta ładnie, 143 i 142 piękne, na plakacik, albo kalendarz.

Komentarz

142 trochę za ciemne, za blade. 143 fajne ujęcie, ale bym tego na plakat nie przyjął xd
                144, 146 faktycznie takie na siłę z młynem. 145 na czym tak podskoczyłeś ?
                Podobne do 143, ładne dynamiczne.

Komentarz

• Special Colors - part IX

Zamieszczone przez ZieLarz24
                  145 na czym tak podskoczyłeś ?
                  Jest tam taka nierówność, na której można podskoczyć

W tym tygodniu mam do pokazania Astona Martina DB9 Coupe '03 w kolorze "Super Gold". Auto bardzo żywe, przyjemnie się nim jeździ, według mnie jedno z najpiękniejszych aut w grze:
                  148.

149.

150.

151.

152.

153.

P.S 150 i 151 to tak naprawdę to samo zdjęcie, tyle, że z innej perspektywy i nie miałem pojęcia które wybrać. Zdecydujcie które jest lepsze :wink: .

Komentarz

Moim zdaniem w Avantime i w DB9 nie ma nic ciekawego, postaraj się o lepsze kadry oraz o zachowanie lepszej dynamiki zdjęć, bo te foty są takie 'powolne'...

Ale próbuj dalej.

Komentarz

Najładniejsze: 148, 149 pomimo braku dynamiki i 151 oraz 152.

Komentarz

• Special Colors - part X

Dzisiaj w akcji Ford GT '05 w kolorze "Mark IV Red Clearcoat". I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ten model jest bez białego paska przebiegającego przez całą długość samochodu. Co ciekawe, ten wariant kolorystyczny jest dostępny jedynie w Gran Turismo Mode. Można go zdobyć za pierwsze miejsce w "Premium Sports Lounge" w Extreme Hall. Kolor nie jest oznaczony jako "Special", ale na niektórych forach internetowych uznaje się ten kolor za dodatkowy, tak więc jego zdjęcia znajdą się właśnie tutaj :
                        154.

155.

156.

157.

158.

159.

Komentarz

158 Miażdży !!!!!!!!!! Zamebiste, na poziomie pro...

Komentarz

Ford GT prawie jak ferrari wyglÄ…da na tych fotach

Komentarz

• Special Colors - part XI

Dzisiaj mamy do czynienia aż z czterema auta, znane jako "Black Cars", lub "Czarna Czwórka". Są to:
                              - Toyota GT-One Race Car '99
                              - Nissan R390 GT1 Race Car '98
                              - Mazda 787B '91
                              - Nissan R92CP Race Car '92

Ich cechą charakterystyczną jest czarny kolor karoserii, a zdobyć je można jedynie poprzez zakup. Co 700 dni w autach używanych z wczesnych i późnych lat 90-tych pojawiają się owe auta w cenach 1,224.999 Cr (Mazda, Nissan R92CP) i 2,924,999 Cr (Toyota, Nissan R390). Tym razem umieszczam zdjęcia jedynie z Photo Mode, gdyż te auta często się przewijały w innych galeriach i są dobrze znane:
                              160.

161.

162.

163.

164.

165.

166.

167.

Komentarz

No niezłe sztuki, zdjęcia są z nimi całkiem ładne.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
                                X