Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Olo699

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Olo699

161, 165 rządzą, ale z tych kadrów dałoby się wycisnąć więcej.

Komentarz

• Special Colors - part XII

Koniec serii coraz bliżej. W dzisiejszym odcinku występuje TVR Cerbera Speed 12 '00 w kolorze "Chemeleon", do zdobycia w "Blackpool Racers":
      168.

169.

170.

171.

172.

173.

174.

175.

Komentarz

Czołówka to 171 i 175, za kadr i dynamo.

Komentarz

168. To zdjęcie jakieś takie bez polotu. Oklepane. 4
          169. To już lepsze. Dobrze pokazana droga za samochodem, kadr również dobry, 5+
          170. Bardzo lubię jechać przy lewej krawędzi, bo podoba mi się ta rzeka. Akurat wczoraj też kombinowałem, żeby ją ująć. 5
          171. Jak dla mnie trochę zbyt zbliżone. Uciekający tył też psuje to zdjęcie 3
          172. Nie ma się do czego przyczepić. 5
          173. Haha, podskoczył Niezłą prędkość musiał mieć. Dynamika w takim wydaniu mi nie podchodzi, psuje tylko zdjęcie 3-
          174. Fajne ujęcie z wysoka, ale szału nie zrobiło. Dynamika też z serii dokuczliwych - denerwujące jest to, że tam dalej też rozmazanie istnieje. 3+
          175. Najlepsze zdjęcie w całej sesji. Począwszy od promieni, do fajnego kadru i zakrętu w tle 5+
          Średnia: 4,21
          Ocena ogólna: Sesja dość nierówna, jedne zdjęcia trochę odstraszają, inne oklepane. Połowa zdjęć zasłużyła na ocenę bardzo dobrą.
          http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
          Zapraszam do udziału!

Komentarz

• Special Colors - part XIII

No i czas na ostatni odcinek z serii! Na koniec - Formula Gran Turismo '04 w czarnym, jak Murzyn kolorze. Ten unikatowy pojazd jest nagrodą za ukończenie gry w 100%. A więc, zapraszam do oglądania i komentowania :
            175.

176.

177.

178.

179.

180.

Komentarz

Gratuluję ukończenia gry
              175. Żadna nowość. Takich zdjęć jak to powstało bardzo wiele. Plus za nieuciekający samochód. 4
              176. To już mi się spodobało Kadr bardzo fajny, świetnie widać daleką drogę, no i ten samochód, który jeszcze nie skręcił 6
              177. To zdjęcie również jest ok. Tak samo widać trasę, no i to fajne zbliżenie. Szkoda tylko, że grafika już trąci myszką 5
              178. Kolejne bardzo dobre zdjęcie - i znowu piękny kadr. Szkoda tylko, że dynamika taka trochę... krzywa, nie pasuje mi. 5-
              179. Nic ciekawego w tym zdjęciu nie ma. Kompletnie. 2
              180. Dynamika bardziej ok, chociaż trudno widoczna. Kierowca wgapiony w aparat, ale niestety kadr zbyt pospolity. 4-
              Średnia: 4,22. Zdjęcie nr 179 kompletnie zepsuło IMO tą generalnie fajną sesję.
              http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
              Zapraszam do udziału!

Komentarz

Pan wyżej całkowicie napisał analizę zdjęć, więc w zasadzie nie mam po co pisać, ale o d siebie dodam, że 178 ma wspaniały kadr, cholernie lubię takie ujęcia.

Komentarz

• Mały reupload niektórych moich zdjęć. Była to pierwsza sesja, jaką wrzuciłem na forum - czyli prawie 10 lat temu

.

Załączone pliki
                  Ostatnio edytowany przez Olo699; 13.03.2021, 12:46.

Komentarz

Pracuję...
                  X