Koniec serii coraz bliżej. W dzisiejszym odcinku występuje TVR Cerbera Speed 12 '00 w kolorze "Chemeleon", do zdobycia w "Blackpool Racers":
168.
168. To zdjęcie jakieś takie bez polotu. Oklepane. 4
169. To już lepsze. Dobrze pokazana droga za samochodem, kadr również dobry, 5+
170. Bardzo lubię jechać przy lewej krawędzi, bo podoba mi się ta rzeka. Akurat wczoraj też kombinowałem, żeby ją ująć. 5
171. Jak dla mnie trochę zbyt zbliżone. Uciekający tył też psuje to zdjęcie 3
172. Nie ma się do czego przyczepić. 5
173. Haha, podskoczył Niezłą prędkość musiał mieć. Dynamika w takim wydaniu mi nie podchodzi, psuje tylko zdjęcie 3-
174. Fajne ujęcie z wysoka, ale szału nie zrobiło. Dynamika też z serii dokuczliwych - denerwujące jest to, że tam dalej też rozmazanie istnieje. 3+
175. Najlepsze zdjęcie w całej sesji. Począwszy od promieni, do fajnego kadru i zakrętu w tle 5+
Średnia: 4,21
Ocena ogólna: Sesja dość nierówna, jedne zdjęcia trochę odstraszają, inne oklepane. Połowa zdjęć zasłużyła na ocenę bardzo dobrą.
No i czas na ostatni odcinek z serii! Na koniec - Formula Gran Turismo '04 w czarnym, jak Murzyn kolorze. Ten unikatowy pojazd jest nagrodą za ukończenie gry w 100%. A więc, zapraszam do oglądania i komentowania :
175.
Gratuluję ukończenia gry
175. Żadna nowość. Takich zdjęć jak to powstało bardzo wiele. Plus za nieuciekający samochód. 4
176. To już mi się spodobało Kadr bardzo fajny, świetnie widać daleką drogę, no i ten samochód, który jeszcze nie skręcił 6
177. To zdjęcie również jest ok. Tak samo widać trasę, no i to fajne zbliżenie. Szkoda tylko, że grafika już trąci myszką 5
178. Kolejne bardzo dobre zdjęcie - i znowu piękny kadr. Szkoda tylko, że dynamika taka trochę... krzywa, nie pasuje mi. 5-
179. Nic ciekawego w tym zdjęciu nie ma. Kompletnie. 2
180. Dynamika bardziej ok, chociaż trudno widoczna. Kierowca wgapiony w aparat, ale niestety kadr zbyt pospolity. 4-
Średnia: 4,22. Zdjęcie nr 179 kompletnie zepsuło IMO tą generalnie fajną sesję.
Pan wyżej całkowicie napisał analizę zdjęć, więc w zasadzie nie mam po co pisać, ale o d siebie dodam, że 178 ma wspaniały kadr, cholernie lubię takie ujęcia.
Komentarz