Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] oookash

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] oookash

Przy zaawansowaniu gry na poziomie 90% dopadła mnie nuda i postanowiłem zbadać możliwości Photo Ride w GT4. Oto efekty - Golf I GTI w "Zielonym Piekle".

Proszę o szczerą krytykę i sugestie. Jeśli się spodoba postaram się wrzucić coś jeszcze. Powiedzcie tylko, czy nie za długie, czy podpisy zdjęć powinny zostać i generalnie co sądzicie.

PS.: Polecam oglądać w pełnej rozdzielczości

Re: [Zdjęcia] oookash

.Ja jakoś nigdy nie lubiłem na tym torze robić zdjęć.Patrzę tu i uśmiech widnieje na mych ustach, też dlatego, że jak byłem mały mieliśmy golfa 1 tylko nie GTI.Podobają mi się twoje zdjęcia .Mam nadzieję, że będziesz regularnie wstawiał zdjęcia.Ożywmy photo mode .
    PS No i oczywiście zapraszam do mnie (>")>
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

To Twoje pierwsze zdjęcia jak rozumiem ? Jest naprawdę fajnie :mrgreen: Rób dalej. Najbardziej podoba mi się 13, wyszło świetnie jak dla mnie. Następnie 8, 9 i 14 :wink:

Komentarz

I za to Twoja galeria wejdzie mi głęboko do serca. Te przejmujące photo story, z opisami godnymi Hollywood. No i jeszcze ten Golf. Przyznam, że pierwszy raz widzę go na zdjęciu. Ogólnie nostalgicznie, ale ciekawie, zero nudy. Brawo razy n. :mrgreen:

Komentarz

Pora na kolejną porcję. Tym razem Toyota CELICA 1600GT (TA22) '70 w śnieżnej scenerii Chamonix:

Komentarz

Wow, wow i jeszcze raz wow . Cóż za sesja! Już pierwsze zdjęcie wzbudza u mnie nie małe emocje, a co dopiero kolejne. Świetny dobór auta (ta Celica wygląda jak muscle car ) Brawo!

Komentarz

Świetne auto na świetnym torze w świetnych ujęciach. Tak krótko można to opisać. Kawał dobrej roboty, widać że masz oko i tę żyłkę fotografa. Odnosi się to zarówno do pierwszej sesji jak i drugiej. Ciężko szukać faworytów. Ale mam kilka perełek na oku ale nie powiem. Staraj się i wrzucaj dalej bo warto tu zajrzeć.

Komentarz

Tym razem złoty AM DB9 na Costa d'Amalfi

Komentarz

Chciałeś o szczerość wiec:
                  -mało kreatywne
                  -kadry bardzo podobne
                  -zabawa kolorystyką nie boli

Wiem nikt idealnego zdjęcia nie zrobi, też nie jestem Super fotografem ale eksperymenty warte czasu są

Komentarz

Dzięki za budującą krytykę

Następnym razem będzie tylko kilka, ale za to zróżnicowanych kadrów. Co masz na myśli przez zabawę z kolorystyką? Bo zaznaczam, że nie używam żadnej dodatkowej obróbki na komputerze.

Komentarz

Hmmm. Zdjęć jakoś profesjonalnie nie ocenie bo w GT4 nigdy nie miałem zapotrzebowania na pstrykanie zdjęć samochodów. Bądź co bądź kolor w Astonie mi się podoba chociaż bardziej pasowałby mi tutaj jakiś biały lub przynajmniej jaśniejszy złoty. Spróbuj autofokusem sprawić aby auto nie było tak rozmazane bo nie wiem jak to w GT4 się ma. Ale Aston mi nawet przypadł do gustu.

Zrób kolejną sesję, wrzuć i zobaczymy...

Komentarz

Nowa sesja z odrobinę szybszym sprzętem:

Komentarz

37 i 38 najlepsze, reszta mi się nie podoba bo albo rozmazane albo po prostu nie przypadły mi do gustu.

Komentarz

34. jest fajnie ujęte. Niby nic, ale... :wink: 35. to taki eksperyment widziany już wiele razy. Można dużo o tym powiedzieć . 36. i 37. jakoś nie powalają na kolana. Ale 38. ratuje sytuację, fajnie wyszło ujęcie krajobrazu . Ale mam pytanie. Gdzież są Twoje urokliwe opisy? Bez nich nie ma tej magii :wink: .

Komentarz

Wróciłem ostatnio do GT4 i popstrykałem trochę. V8S na Circuit de la Sarthe:

Komentarz

Pracuję...
                              X