Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdęcia] Tomek9413

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdęcia] Tomek9413

4 i 7 miążdżą, reszta słaba, brak dynamiki.
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Witam dzisiaj skończę sesję miała być duża lecz nośnik się zepsuł będzie 200sx jak pisane było przez kogoś wyżej i wiele Niemców

Komentarz

Miało być dużo Niemieckich samochodów lecz weny nie miałem na taka sesję.

_____________14___________________________________ ___________________________

_____________15___________________________________ ___________________________

_____________16___________________________________ ___________________________

_____________17___________________________________ ___________________________

_____________18___________________________________ ___________________________

_____________19___________________________________ ___________________________

_____________20___________________________________ ___________________________

_____________21___________________________________ ___________________________

_____________22___________________________________ ___________________________

_____________23___________________________________ ___________________________

_____________24___________________________________ ___________________________

_____________25___________________________________ ___________________________

_____________26___________________________________ ___________________________

_____________27___________________________________ ___________________________

_____________28___________________________________ ___________________________

Komentarz

Do mnie przemawia 16 i 25 choć intryguje także uśmieszek z 19 . W 23 zdecydowany brak dynamiki

Komentarz

A mi się niestety żadno ze zdjęć nie podoba.
            Staraj się, by na zdjęciach było widać, że samochód się porusza.
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

16stka z Fiatem jest słodka, bardzo ładnie to wyszło. Fikuśne i dobrze ustawione autko pokazuje wdzięki

Komentarz

Mi się zdjęcia podobają tylko szkoda, że kiedy auto jedzie to tak na prawdę stoi w miejscu. 16, 19 za dziwną twarz kierowcy oraz 28 podchodzą mi najbardziej...

Komentarz

wiem ze średnia sesja ale muszę wrócić do formy

Komentarz

wracam do was i nowa sesja
                    _____________29___________________________________ ___________________________

_____________30___________________________________ ___________________________

_____________31___________________________________ ___________________________

_____________32___________________________________ ___________________________

_____________33___________________________________ ___________________________

_____________34___________________________________ ___________________________

_____________35___________________________________ ___________________________

_____________36___________________________________ ___________________________

_____________37___________________________________ ___________________________

_____________38___________________________________ ___________________________

_____________39___________________________________ ___________________________

_____________40___________________________________ ___________________________

_____________41___________________________________ ___________________________

_____________42___________________________________ ___________________________

_____________43___________________________________ ___________________________

_____________44___________________________________ ___________________________

_____________45___________________________________ ___________________________

Komentarz

Nie wiem, czy Ty wstawiałeś te foty przez załącznik, ale u mnie żadne się nie wyświetla.

Ps. Jak dla mnie to trochę za dożo tych zdjęć wstawiasz na raz.

Komentarz

jak zawsze uzyłem bb code img powinno działac

Komentarz

Wrzuta=lipa

Komentarz

WTF
                            Zamieszczone przez tomek9413
                            wracam do was i nowa sesja
                            _____________29___________________________________ ___________________________

_____________30___________________________________ ___________________________

_____________31___________________________________ ___________________________

_____________32___________________________________ ___________________________

_____________33___________________________________ ___________________________

_____________34___________________________________ ___________________________

_____________35___________________________________ ___________________________

_____________36___________________________________ ___________________________

_____________37___________________________________ ___________________________

_____________38___________________________________ ___________________________

_____________39___________________________________ ___________________________

_____________40___________________________________ ___________________________

_____________41___________________________________ ___________________________

_____________42___________________________________ ___________________________

_____________43___________________________________ ___________________________

_____________44___________________________________ ___________________________

_____________45___________________________________ ___________________________

Komentarz

nie dziala

Komentarz

Dlaczego nie wrzucasz jako załącznik na forum??

Komentarz

Pracuję...
                                X