Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdęcia] Tomek9413

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdęcia] Tomek9413

O to moje zdjęcia, które zrobiłem ostatnio

Re: [Zdęcia] Tomek9413

Wszystkei mi się podobają, z wyjątkiem Audi Jag, Stingray i pierwsze foto BMW wyszły superrealistycznie
    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Jak to miło, że są jeszcze ludzie, którzy cykają fotki w GT4. Zdjęcia ok. Rób dalej Zapraszam także do swojej galerii zdjęć GT4.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Widać brak koncepcji, bo zabawa z kolorami nic nie da. Potrzeba więcej dynamiki- więcej zabaw z ustawieniem samochodu (kół, położenia, kątu fotografii).
        Czekam na poprawę
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Już niedługo kolejna sesja fotek mojego wykonania

Komentarz

Dobra i ja dołączę się do komentarzy. Fota numer cztery moim faworytem. Ale zgodzę sie ze snoopem, że BMQ wyszło prześlicznie. To Audi w locie tak nie podoba mi się. No ale to eksperyment widzę. Reszta w sumie też moze być .

Komentarz

Musicie jeszcze poczekać na kolejna sesje ale powiem że będzie minimum 1 amerykan i to z plymouthów. A co dalej to zostanie owiane tajemnica aż do czasu kiedy dodam fotki

Komentarz

I właśnie są nowe zdjęcia mojego wydania

_______________1__________________________________ _________________________

_______________2__________________________________ _________________________

_______________3__________________________________ _________________________

_______________4__________________________________ _________________________

_______________5__________________________________ _________________________

_______________6__________________________________ _________________________

_______________7__________________________________ _________________________

_______________8__________________________________ _________________________

_______________9__________________________________ _________________________

_______________10_________________________________ _________________________

_______________11_________________________________ _________________________

_______________12_________________________________ _________________________

_______________13_________________________________ _________________________

Komentarz

Powiem ci, że warto było czekać. Oprócz zdjęć z Viperem oraz zdj. nr. 3, sesja jest bardzo przyjemna. Zwłaszcza 6 i 7 zwalają z nóg. Czekam z niecierpliwością na następne. Pozdro

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Już trwają prace nad następną sesją

Komentarz

Będzie coś dalej?

Komentarz

Zdecydowanie pierwsze BMW, reszta jakoś mnie tak cholernie nie zachwyciła ale jest dobra...

Komentarz

Tak szybko kończyć nie można to byłaby HAŃBA

Komentarz

Zamieszczone przez tomek9413
                            Tak szybko kończyć nie można to byłaby HAŃBA
                            No to w takim razie czekamy. Na twoim avku jest bodajże 200SX to dlaczego jeszcze nam go nie pstryknąłeś, hmmm?

Komentarz

Witam i przepraszam za długa nieobecność. w ramach odpuszczenia winy wykonam gigantyczna sesje zdjęciową piszcie jakie chcecie wozy a postaram sie je sfotografować. mam fiata 500 na max tuningu

Komentarz

Pracuję...
                              X