Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Konkurs] Konkurs Photo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Konkurs] Konkurs Photo

Witam wszystkich na NKP! Zachęcam do udziału!
    Ten konkurs powstał z uwagi na brak aktywnych konkursów photo.

REGULAMIN
    1. Ten konkurs jest konkursem otwartym: każdy może dołączyć w każdym momencie.
    2. Zakaz PhotoShopowania zdjęć: niektórzy nie mają ww. programu i ten punkt daje, że te osoby nie czują się gorsze. Zdjęcia, w których użyto PhotoShopa nie są brane pod uwagę.
    3. Edycje konkursu nie są sumowane. Każda żyje swoim życiem.
    4. Zwycięzca (wybrany drogą ocen) wymyśla temat następnej rundy.
    5. Zasady oceniania: każdy, nawet gdy nie brał udziału w danej edycji, może oceniać zdjęcia. Trzeba ocenić wszystkie fotki (Uczestnicy nie wystawiają oceny Swojej pracy). Te oceny mają formę punktów w skali 1-10, bez ułamków. Liczona jest średnia arytmetyczna punktów. Kto uzyska największą średnią, wymyśla Temat.
    6. Zdjęcia robimy w GT Mode.
    7. Zdjęcia niezgodne z tematyką zostają ODRZUCONE.
    8. Forma wstawienia zdjęcia jest dowolna. Linki nie są zabronione, jednak używanie ich jest niewygodne dla Przeglądających i nie tylko.
    9. Termin zakończenia wstawiania zdjęć pisze w Swoim poście i wyodrębnia w jakikolwiek sposób osoba ustalająca temat. Aktualnie deadline musi wynosić 7 dni. W przypadku zastrzeżeń Organizator (TheBest44444) pisze w Swoim poście poprawny deadline.
    10. Ocenianie zdjęć kończy się po pięciu dniach, lub gdy pojawi się już 6 ocen.
    11. Odnośnie zmiany zdjęcia, można to zrobić, póki czas wstawiania zdjęć trwa.
    12. Zdjęcie NIE może być wcześniej publikowane na forum. Dlaczego? Dobrze będzie, jeśli każdy zrobi zdjęcie z myślą o konkursie.
    13. Proszę nie zapowiadać, że się zrobi zdjęcie - tylko od razu wrzucić fotkę. Ma to na celu utrzymanie porządku.
    14. W przypadku niemożności ocenienia zdjęć należy o tym uprzedzić pod zdjęciem bądź z temacie "Dyskusja", zapobiegnie to niepotrzebnej zwłoce.
    15. Zastrzeżenia, propozycje co do nowych punktów itp. należy składać w Dyskusji -Ja zedytuję Regulamin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    NKP EDYCJA 1
    Temat: Audi & City Courses
    Deadline: 7 maja 2012, godzina 19:00

Wysokiej frekwencji oraz udanych zdjęć !!!

Nie lam regulaminu forum!
    //sin
    http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
    Zapraszam do udziału!

Re: [Konkurs] Nowy Konkurs Photo

Widzę że jestem na pierwszym ogniu...

Audi LeMans quattro & Special Stage Route 5 :wink:
    Zapraszam do udziału!

Komentarz

GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Moja propozycja.

Komentarz

Jeśli ktoś chce zapowiadać, że zrobi zdjęcia, proszę to robić w temacie "Dyskusja", a GTManiaca proszę o wrzucenie zdjęcia w Edytuj post.
          Moderatorów natomiast proszę o usunięcie zbędnych postów (tj. z zapowiedziami wrzucania zdjęć), gdyż tylko zaśmiecają mi konkurs.

//Prosz bardz
          Zapraszam do udziału!

Komentarz

Moja propozycja ^^

Komentarz

Zamykam Edycję Pierwszą!
              Kandydaci do wymyślenia Tematu Drugiej Edycji:
              -TheBest44444
              -tycha
              -Dreadlock89
              -Naruciak14

Moje Oceny:
              -tycha: Krótko: Masakra. Rozmazanie - !@@!%#^&^$, auto w ogóle się nie wyróżnia na tle tła (takie same kolory), jedyny plus za samochód. 3/10
              -Dreadlock89: Zabiłeś mnie tym zdjęciem. Piękny balans pomarańczowy. 10/10
              -Naruciak14: Również pozytywne zaskoczenie. Tak, a ludzie wytrzeszczają gały, CO TO JEST i dlaczego tak dobrze jeździ Jedyne to właśnie ludzie za blisko i wypikselowani, ale to nie o nich fotka, więc 10/10.

Przypominam, że ułamki są niedozwolone i w ich przypadku będę zaokrąglać do bliższej liczby!
              Nie można oceniać Swoich zdjęć!
              Zapraszam do udziału!

Komentarz

Impact jest zadowolony z postępów dzisiejszej młodzieży

Tycha: Dawno chłopie nic nie wrzucałeś, może czas odświeżyć galerię? Twoje zdjęcie przypadło mi do gustu ale prawdę mówiąc nie wypuściłbym takiego potwora na lazurowe wybrzeże. Auto ładnie się prezentuje, koni pod maską mu nie brakuje, krajobraz ładnie uchwycony, zdjęcie oddaje prędkość, klimat i przede wszystkim pokazuje moc tej czerwonej bestii. Dam ci 9/10 bo lekko auto jest rozmazane ale wiem, że to nie jest twoja wina lecz ja oceniam całościowy efekt a nie możliwości, nie zabij mnie za to :wink:

Dreadlock89: Dread może też warto zapodać coś do swojej galerii? Ładne światełka w tej S3. Bardzo ładny samochód po ładnej mieścinie, szkoda niestety, że fota taka mała. Ja głównie lubię sobie popatrzeć co otacza auto a tutaj widzę tylko przydrożny banner reklamowy oraz ładną Audicę. 9/10

Naruciak14: Też cię skądś kojarzę ale nic nie przychodzi mi do głowy, trudno. Najpierw patrząc na zdjęcie rzucił mi się w oko rozmazany gościu z rozmazanymi znajomymi wraz z źle złożonymi nogami po amputacji. Po za jego brzydką prostokątną czy tam kwadratową mordą spodobał mi się samochód i całe zdjęcie, jest to mój ulubiony tor i tutaj trafiłeś perfekcyjnie ale nie będę chamski i nie podwyższę ci oceny za tor, dlatego też 9/10

TheBest4444: Witam pana organizatora. Audi R8 bardzo ładne autko szkoda niestety, że tak brzydko prezentujące się w GT4 (głównie za to, że nie ma kolorów black + white lub black + red) ale nie winię ich za to, w końcu to Japończyki i nie pojmują niemieckiej technologii. Ładne R8 szkoda tylko, że nie zakręt a jakiś widoczek, zdjęcie mi się podoba i dlatego daję 9/10

Komentarz

TheBest44444: Zdjęcie nawet dobre, nie ma się do czego doczepić. 8/10
                  Dreadlock89: Oklepany kadr, choć zdjęcie mi się podoba. 6/10
                  Naruciak14: Zdjęcie by było super gdyby nie Ci ludzie. Przez to wygląda fatalnie. 4/10

Komentarz

tycha: To zdjęcie miałem już okazję oceniać w Twojej galerii. Niezbyt przypada mi do gustu, zmieniłbym to i owo. 4/10

Dreadlock89: To zdjęcie też już oceniłem w Twojej galerii, więc wypowiem się podobnie. Ładnie, bez żadnego kombinowania. 9/10

TheBest44444: Tutaj już muszę napisac coś więcej od siebie :wink:. Patrząc na zdjęcie nie mam zastrzeżeń. Jest wszystko fajnie, tak, jak powinno być. Ogółem rzadko ktoś bierze ten tor, więc też jakby brawa za "oryginalność" 9/10

Naruciak14: Costa di Amalfi jak pamiętam i Audi TT z rocznika '00 jak widzę . Pomysł na zdjęcie ciekawy, gdyby nie te człowiekopodobne coś... Cholernie psuje to urok zdjęcia . Tylko 6/10, a mogło być więcej.

Komentarz

Jeszcze dwie oceny i dopnie się do liczby zamykającej głosowanie.
                      Zostało jeszcze 49 godzin do bezwzględnego zamknięcia Oceniania i podliczenia Średniej!
                      Wstępnie przeliczyłem Średnie, i pewna osoba wygrywa o włos z drugą Proszę rosztrzygnijcie to
                      Zapraszam do udziału!

Komentarz

ZAMYKAM OCENIANIE!!!!!!
                        Średnie ocen:
                        tycha 5,33
                        Naruciak14 8,50
                        Dreadlock89 8,50
                        TheBest44444 8,66

Każdy, kto ma wątpliwości, może sobie sam policzyć i przekona się, że jest bezbłędnie policzone.
                        Dziękuję wszystkim !
                        ----------------------------------------------------------------------
                        NKP II
                        Temat: Wypadek podczas wyścigu (interpertacja dowolna, ale widoczne muszą być na zdjęciu co najmniej dwa auta, fotka z wyścigu)
                        Deadline: 22 Maja 2012, godzina 18:00

Moje zdjęcie:

Życzę wysokiej frekwencji oraz udanych zdjęć!
                        Zapraszam do udziału!

Komentarz

Ktoś tu jeszcze bierze udział????
                          Zapraszam do udziału!

Komentarz

Spokojnie. Deadline dopiero 22 maja.

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                              X