No i oceny:
ZieLarz24 - fajny Civic, ale myślę, że można by wyciągnąć coś więcej, tym bardziej, że to auto wyścigowe, fajnie by je pokazać z jakiejś "zadziornej" strony 5/10
TheBest44444 - dosyć często używany motyw z pachołkami, za to plus za rozmycie otoczenia, natomiast kiedy auto zostaje wyraźne, dobre zdjęcie, ale chciałbym czegoś więcej 7/10
S.T.I.G - fajne ujęcie, czysto, poprawnie, bez zarzutu, wszystko na swoim miejscu 8/10
Runda zakończona!
Żeście porobili bałagan z ocenianiem
Proszę oceniać zdjęcia, jakie zaprezentowały osoby z tej rundy.
Moja ocena:
-S.T.I.G: To zdjęcie zrobiło na mnie wrażenie (zwłaszcza kolor Hondy), ale niestety mało dynamiki. 7/10
-Olo669: Ujęcie ciekawe, szkoda tylko, że główną rolę odgrywa pchołek Brak dynamiki też się trochę w oczy rzuca. 6/10
-ZieLarz24: Następne, dynamika co prawda jest, ale gdzieś w oddali. Połowa kadru to asfalt 6/10
Tych, którzy wrzucili swoje oceny przed zakończeniem rundy, proszę o wrzucenie ich ponownie - nie wiem, co mieliście na celu, ale utrudniacie mi pracę - muszę skakać po całej stronie
To zdjęcie zrobiło na mnie wrażenie (zwłaszcza kolor Hondy)
No bo tuż przed sesja do myjni ją zabrałem.
Możecie też dostrzec żółtą reklamę na tablicy z czarnym napisem "Prestone". Ale chodzi mi tu oto, że ta reklama się zmienia, bo chciałem, żeby był napis "Infineon" (i był ), i tu nagle jeden kadr dalej i reklama się zmieniła.
Eee tam, nie znacie się
Oceny: Olo: 5/10
Myślę, że pachołki powinny być w tym przypadku rozmyte jak u Besta, a ujęcie średnio mi się podoba. Best: 7/10
Nie brzydkie ujęcie, dynamika też ładnie ukazana STIG: 7/10
Nie mam tu nic do zarzucenia poza tym, że wygląda, jak lustrzane odbicie tego http://imageshack.us/a/img32/3425/img0326ab.jpg Myślę że wiesz, z czyjej galerii pochodzi to zdjęcie
Komentarz