Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] ZieLarz24

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] ZieLarz24

Szkoła Nowe zdjęcia

PS S.T.I.G odkurzacz był specjalnie dla ciebie

122.
    123.
    124.
    125.
    126.
    127.
    128.
    129.

Komentarz

123, 126 i 129 fajne, reszta słabiutko.
      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

HSC wyszło całkiem wporzadku, szczególnie te ostatnie. Auto imo bardzo ładne tylko ten tył ;/ ale to nie temat na takie rozważania.

Komentarz

Zielarzu Jak ja Cię dawno nie widziałem. Widzę jakieś nowe fotki lecz ze względu na ogarniające mnie zmęczenie nie skomentuję ich wszystkich. Przebacz mi ^^ 122 świetne. Wspaniale wyglądają te czerwone reflektory a gdybyś zrobił takie zdjęcie w tunelu gdzie widać by było tylko światła byłoby genialnie. 124 też wygląda świetnie. 126 tak jak poprzednie. 129 bardzo ładne zdjęcie. Wyszło tak świetnie, że może z lekka przypominać GT5.

Komentarz

Ostatnio tu się wredni ludzie kręcą, najpierw Dreadlock89, teraz Ty, no wiecie co ( :mrgreen: ). 122 - nie wiem o co chodzi, tzn. wiem, że to tylne reflektory, ale bardzo mi się podoba. 123 - bardzo dobre ujęcie, ogółem fota w porządku . 124 - strasznie mi się podoba . 125 - słynny Twin Ring Motegi, a na nim słitaśny słifcik , pięknie. 126 - No, hmmm, no dobra niech Ci będzie - ładnie. 127 - No też ładnie . 128 - świetne i tyle . 129 - najładniejsze, dużyyyyy plusiczek .

Komentarz

Miał być powrót do lat 80. ale się Hondzia wepchnęła

130.
              131.
              132.
              133.
              134.
              135.
              136.
              137.
              Drogi Rogerze, masz moje ułaskawienie :mrgreen:

Komentarz

Honda też fajna. Nie mniej Panda mimo faktu, że na zdjęciu 131 znajduje się w Photo Travel to fota jest świetna. Nie wygląda na taką z GT4 może po za znakiem. Całą resztę uznałbym raczej za średnią. A teraz przejdźmy do punktu kulminacyjnego. 135 jest bardzo ładne. Widać ruch, czuć dynamikę ^^ A 137 to najzajedwabistsze (ciężkie słowo ) zdjęcie z tego doładowania.

Komentarz

Jak wyżej ^^^ Honda HSC została ujęta w nienajlepszy sposób , a spośród Pand Photo Mode jest najlepsze. Pozostałym zdjęciom brakuje dynamizmu albo interesującego kadru. 133 i 134 to zdjęcia, które prezentują w pierwszej kolejności błąd prowadzącego auto. Gdyby te ujęcia były na jezdni, wtedy byłyby całkiem wporzo :mrgreen: Za to Celica wyszła świetnie. Nawet brak rozmycia w 136 nie sprawia, że Toyota wygląda na stojącą w miejscu

Komentarz

Jedynie 130 mi się podoba, reszta bez wyrazu.
                    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Moją ocenę wyrazi jedno słowo: HSC

Komentarz

Tym razem to tylko: 130, 131, 132, 135. Szczerze, to nie chciało mi się pisać. Reszta słabo jak na twój poziom.

Komentarz

Takie tam z M Coupe, 406 Coupe i szeryfem XR7.

138.
                          139.
                          140.
                          141.
                          142.
                          143.
                          144.
                          145.

Komentarz

No to lecim z ocenami: 138 - genialnie genialne, 139 - ciekawe ujęcie, 140 - takie średnie, 141 - jest dynamika, ale nic po za tym, 142 - piękne, uchwyciłeś to co najciekawsze, 143 - to moje zdjęcie i w dodatku jeszcze z Peugeotem, módl się żebym Cię nie pozwał do sądu o naruszenie praw autorskich :mrgreen: , ale zdjęcie świetne, 144 - bardzo ładne, 145 - jak 144, ale ciut gorsze.

Komentarz

138 jest absolutnym fenomenem, wielbię takie ujęcia, a to reprezentuje ścisłą czołówkę w tym gatunku
                              Great respect także za 144 - jak kadr z amerykańskiego filmu, którego bohater uciekając pościgowi zjechał z asfaltu i kontynuuje ucieczkę pustynnym stepem

Komentarz

S.T.I.G przeczytaj mój komentarz pod twoim Peogeotem w Paryżu

Komentarz

Pracuję...
                                X